Rețetă specială de fasole cu ciolan, pentru Ziua Națională. Pentru români, „ Decembrie nu înseamnă doar marea sărbătoare a Marii Uniri, ci și ocazia devenită tradițională de a se înfrupta din celebrul fel de mâncare fără de care ziua parcă n-are aceeași savoare.
Care este cea mai ciudată mâncare de post? Cum se prepară „păpușile de dragavei”? Postul Crăciunului este un prilej ca mulți oameni să consume produse mai apropiate de spiritul unor vremuri îndepărtate, când strămoșii noștri găteau ceea ce le oferea natura înconjurătoare
Cum se prepară țuica fiartă? Rețeta care nu dă greș niciodată. Una dintre licorile preferate de români în anotimpul rece, care se apropie cu pași repezi, pare simplu de făcut. Cu toate acestea, există câteva mici secrete pentru a vă bucura de acest „încălzitor” delicios.
Radu Anton Roman este cel care a reinventat bucătăria românească. În fiecare duminică te făcea să vibrezi în fața televizorului și de fiecare dată când dezvăluia câte o rețetă delicioasă. Visa de mic să devină scriitor clasic, dar viața a avut alt plan cu el.