Ce să faci ca să nu dea oala în foc? Trucul simplu pe care trebuie să-l știe orice gospodină, cu un obiect pe care îl are oricine în casă. Cum poți să pleci de lângă aragaz, fără să îți fie frică de faptul că ar putea da oala în clocot?
Ce mâncau românii din Țara Românească în secolul 18? Mămăliga boierească se fierbea altfel, iar gospodinele aeriseau bucătăria înainte să înceapă să facă de mâncare.
Stă în puterea fiecăruia dintre noi să reducem consumul pentru a ne gestiona cât mai bine valoarea facturilor la energie. Iată ce trebuie să facă gospodinele ca să scadă facturile la gaze și energie electrică.
Rețeta cozonacului „ca la cofetărie”. Greşeala banală care te împiedică să obții un cozonac perfect.
Grădina Botanică Wandsbek din Hamburg a întocmit clasamentul anual al celor mai periculoase plante și, spre surprinderea tuturor, în top se află pătrunjelul: