
Prețul acestor tipuri de carne a crescut dramatic – devin încetul cu încetul un lux
Prețurile mai multor tipuri de carne au crescut dramatic în ultimele luni. Creșterea prețurilor la pui, curcan și vită a fost aproape fără precedent.
Prețurile mai multor tipuri de carne au crescut dramatic în ultimele luni. Creșterea prețurilor la pui, curcan și vită a fost aproape fără precedent.
Drob de Paște cu gust autentic, fraged și aromat, ca în copilărie? Secretul nu stă doar în carne sau în modul de preparare, ci mai ales în verdeața proaspăt culeasă. La ce trebuie să fii atent?
Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, afirmă că România produce 40% din cantitatea de carne de porc pe care o consumă şi exportă jumătate din producţia de carne de pui.
Pui cu salmonella a fost descoperit pe rafturile unui supermarket frecventat de români. Autoritatea Națională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA) a emis o alertă alimentară ce vizează zeci de magazine din țară, inclusiv din București.