Drob de Paște cu gust autentic, fraged și aromat, ca în copilărie? Secretul nu stă doar în carne sau în modul de preparare, ci mai ales în verdeața proaspăt culeasă. La ce trebuie să fii atent?
Crenvurștii sunt printre cele mai populare mezeluri – se gătesc rapid, sunt ieftini și par o alegere comodă pentru micul dejun sau pachețelul de școală. Dar cât de inofensivi sunt, de fapt? Ce se ascunde în spatele gustului familiar și al texturii moi?
Dacă cumpărați o cantitate mare de carne, congelatorul nostru este cel mai potrivit pentru depozitarea sa în siguranță.
Pui sau porc, ce îngrașă mai puțin? Medicul nutrioționist, Mihaela Bilic a explicat importanța consumului de carne în alimentația zilnică precizând că proteinele de origine animală sunt cele mai „complete” și furnizează toți cei nouă aminoacizi esențiali organismului uman.
Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, afirmă că România produce 40% din cantitatea de carne de porc pe care o consumă şi exportă jumătate din producţia de carne de pui.