Ingredientul secret pe care să-l adaugi la POMANA PORCULUI! Face carnea fragedă oferind un gust unic. Cum prepari și de ce ingrediente ai nevoie pentru un gust senzațional?
Goana pentru alimentele care vor fi pe masa de Crăciun a început. În magazine se va găsi mai multă carne de porc românească, înainte de Crăciun.
Pui sau porc, ce îngrașă mai puțin? Medicul nutrioționist, Mihaela Bilic a explicat importanța consumului de carne în alimentația zilnică precizând că proteinele de origine animală sunt cele mai „complete” și furnizează toți cei nouă aminoacizi esențiali organismului uman.
Carnea de porc se scumpește. Prețul cărnii de porc este într-o continuă creștere cu două luni înainte de sărbătorile de iarnă. Seceta și importurile masive duc la scumpiri constante, iar producătorii anunță majorări suplimentare în lunile următoare pentru cel puțin două produse.
Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, afirmă că România produce 40% din cantitatea de carne de porc pe care o consumă şi exportă jumătate din producţia de carne de pui.