Ingredientul secret pe care să-l adaugi la POMANA PORCULUI! Face carnea fragedă oferind un gust unic. Cum prepari și de ce ingrediente ai nevoie pentru un gust senzațional?
Ingredientul secret pe care să-l adaugi la POMANA PORCULUI! Face carnea fragedă oferind un gust unic. Cum prepari și de ce ingrediente ai nevoie pentru un gust senzațional?
Goana pentru alimentele care vor fi pe masa de Crăciun a început. În magazine se va găsi mai multă carne de porc românească, înainte de Crăciun.
Carnea de porc românească, un aliment de lux. E cea mai scumpă din UE. Ireal cât costă acum un kg. Atunci când vine vorba de carnea de porc, românii au dat de mult timp verdictul. Gustul intens și textura cărnii de porc românești are o particularitate aparte.
Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, a anunțat că românii vor putea să vândă porci în perioada Crăciunului, cu o anumită condiție, după ce Ordinul ANSVSA privind normele de aplicare a legii va suferi modificări.
Specialiştii spun că la noi în țară, masa de Crăciun va fi cu 50% mai scumpă față de anul trecut.
Coşul de cumpărături pentru sărbători va fi mai scump ca niciodată. De la lactate şi până la ulei, producătorii anunţă scumpiri pentru fiecare în parte.