Consiliul Concurenței a declanșat un studiu pentru a identifica barierele care limitează accesul fermierilor români pe piața procesării și comercializării cărnii de porc.
Consiliul Concurenței a declanșat un studiu pentru a identifica barierele care limitează accesul fermierilor români pe piața procesării și comercializării cărnii de porc.
Ingredientul secret pe care să-l adaugi la POMANA PORCULUI! Face carnea fragedă oferind un gust unic. Cum prepari și de ce ingrediente ai nevoie pentru un gust senzațional?
Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, afirmă că România produce 40% din cantitatea de carne de porc pe care o consumă şi exportă jumătate din producţia de carne de pui.
Carnea de porc românească, un aliment de lux. E cea mai scumpă din UE. Ireal cât costă acum un kg. Atunci când vine vorba de carnea de porc, românii au dat de mult timp verdictul. Gustul intens și textura cărnii de porc românești are o particularitate aparte.
O cunoscută influenceriță a fost condamnat la doi ani de închisoare pentru că a recitat o formulă de rugăciune islamică și apoi a mâncat carne de porc.
Specialiştii spun că la noi în țară, masa de Crăciun va fi cu 50% mai scumpă față de anul trecut.