Restaurantele trebuie să se conformeze noilor schimbări legislative și să stopeze risipa alimentară. Totodată, legea prevede ca meniurile să conțină informații despre mâncarea rămasă în farfurii.
Nicolae Drîmbu, Head of Innovation Carrefour România, a explicat la Newsweek Report cum funcționează sistemul garanție-returnare și care sunt obiectivele companiei pentru perioada următoare.
Ce sortimente de muștar, maioneză, condimente, fructe nu se vor mai găsi în supermarket. O altă interdicție privind magazinele situate în statele Uniunii Europene este în curs de aplicare. Parlamentul European S-a luat o decizie care va afecta aproape toți consumatorii.
O companie caută să angajeze muncitori pentru o fabrică din străinătate. Candidații la acest post trebuie să aibă experiență în domeniu și să cunoască limba țării respective la nivel de începător.
Nicolae Ciucă: În fiecare an, în România, avem aproximativ 116 kg de ambalaje pe cap de locuitor. În Dunăre ajung zilnic peste patru tone de ambalaje.