Kinderpedia lansează un modul de predare video la distanță pentru elevi

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 16.03.2020 - 14:47

Kinderpedia, platforma de comunicare și management pentru grădinițe și școli, a decis să vină în întâmpinarea familiilor și a dascălilor preocupați de întreruperea activității școlare din cauza epidemiei de Covid-19 cu un modul de predare video la distanță.

SHARE

Pentru a sprijini sistemul public de educație, care întâmpină acum o criză fără precedent, Kinderpedia oferă opțiunea de lecții online în mod gratuit școlilor publice, până la sfârșitul anului școlar. Pașii pe care școlile trebuie să îi urmezesunt simpli: crearea contului școlii, adăugarea claselor, adăugarea profesorilor, adăugarea copiilor – atât profesorii cât și părinții primesc un e-mail de invitație pe platformă – adăugarea orarului și activarea opțiunii de lecție video la distanță pentru materia sau materiile dorite.

Tot pe Kinderpedia, profesorii au posibilitatea să facă prezența, să deanote, săadauge teme și proiecte, să ofere feedback părinților etc. Înregistrarea pe platformăși training-ul pentruutilizatori se vor realiza online, cu sprijinul echipei de suport și al librăriei de tutoriale în română și engleză.

Aplicația de comunicare și management pentru grădinițe și școli a integrat funcționalitățile Zoom și le permite astfel utilizatorilor să creeze video conferințe pentru materiile din orar și să invite copiii direct în aplicație. Funcția de video conferință este disponibilă pentru toți utilizatorii curenți ai platformei, care o vor regăsi în meniul principal. Aceștia pot transforma orice activitate din orar într-o lecție online, cu click pe opțiunea „Programeazăvideo-conferință”.

”Credem mai mult ca oricând în rolul transformator al tehnologiei și sperăm să conectăm cât mai mulți dascăli dedicați cu elevii lor. Încă o dată, am răspuns prompt nevoilor utilizatorilor noștri și am contribuit la continuitatea actului educațional, în mod inovator. Pentru a asigura accesul cât mai multor profesori și elevil a funcția de predare video, școlile publice își vor putea crea cont gratuit pe Kinderpedia, până la sfârșitul anului școlar. Mai mult decât atât, toți utilizatorii noi vor beneficia de același suport dedicat care ne-a consacrat ca platformă preferată a școlilor și grădinițelor de top din România”, a declarat Evelina Necula, co-fondatoare Kinderpedia.

 

 

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2020 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Aici puteti modifica setarile de Cookie -