Salariile angajaților Superbet din retail vor crește, în medie, cu 12%

DE Newsweek România | Actualizat: 15.11.2022 - 15:51
Angajații din retail beneficiază și de o primă trimestrială dacă își ating obiectivele de performanță

Începând cu luna noiembrie, angajații grupului Superbet care lucrează în rețeaua de peste 1.000 de agenții de pe teritoriul țării vor beneficia de o majorare salarială a cărei medie va fi de 12%.

SHARE

În plus, angajații din retail beneficiază și de o primă trimestrială, acordată în situațiile în care aceștia își ating obiectivele de performanță trasate pe intervalul respectiv.

Totodată, angajații din retail pot încasa și un „bonus de primă depunere”, în valoare de 200 lei brut, pentru fiecare cont online nou de client care va fi activat cu ajutorul lor.

În afara salariului și a posibilității de a beneficia de prima trimestrială, angajații Superbet primesc tichete de masă, primele anuale de Paște și de Crăciun, precum și alte tipuri de sporuri.

Decizia anunțată vine în contextul în care conducerea grupului Superbet a decis ca procesul de revizuire a salariilor pentru 2023 să înceapă mai devreme față de anii precedenți. De aceea, demersul de majorare a salariilor pentru angajații companiei va începe cu echipele din retail, dar se va extinde, în primul trimestru al anului 2023, către toate echipele din cadrul companiei.

Astfel, toți angajații Superbet Group care și-au desfășurat activitatea pe parcursul întregului an financiar 2022 vor primi, în primul trimestru al anului 2023, un bonus anual al cărui cuantum va fi calculat, pentru fiecare, în bază indicatorilor de performanță. În cazul angajaților care s-au alăturat echipei Superbet pe parcursul anului 2022, bonusul anual va fi calculat în mod proporțional cu perioada petrecută în cadrul companiei.

Grupul Superbet se asigură și de menținerea corectă a condițiilor contractuale de muncă, ceea ce include respectarea intervalului în care angajații au pauza de masă, precum și compensarea orelor suplimentare sau au zilelor lucrate de sărbătorile legale, cu un cuantum de plată de 175% - 200% sau cu transformarea acestora în zile libere plătite.

În același timp, este important de menționat faptul că Superbet a fost printre primele companii din România care a decis, în iulie 2022, creșterea valorii tichetelor de masă la 30 de lei.

Pachet de beneficii competitiv

Superbet Group apreciază și recunoaște implicarea oamenilor care stau la baza rezultatelor deosebite de business. De aceea, compania investește constant în îmbunătățirea pachetului de beneficii pe care îl oferă, precum și în dezvoltarea resursei umane.

Pe lângă abonamentul de categorie „expert ultra” la o clinică medicală privată, angajații beneficiază de servicii de consiliere pentru sănătatea și echilibrul emoțional, precum și de oferte preferențiale pentru abonamente la o rețea de săli de fitness. Tot incluse în acest pachet sunt și polița de asigurare medicală și cea de viață.

De asemenea, programul de asistență pe care Superbet îl oferă angajaților include și sesiuni de consiliere financiară.

Pentru a fi motivați să-și atingă potențialul, angajații Superbet Group beneficiază, în mod constant, de programe de formare personalizate, adaptate nevoilor lor de dezvoltare. Programele menționate includ module de training online, precum și perioade de practică asistată, în agenție, pe o perioadă de 30 zile. Ulterior, angajații dețin permanent accesul la platforma de e-learning și se pot înscrie la diverse cursuri de dezvoltare a abilităților digitale sau operaționale.

Această strategie de formare continuă permite oricărui angajat, inclusiv din segmentul de retail, să își dezvolte abilitățile și competențele pentru a-și consolida cariera, existând posibilități de a lucra în departamentele centrale ale companiei sau de a fi promovat pe poziții de management.

Superbet Group are în total peste 4.500 de angajați, dintre care aproximativ 3.000 de persoane lucrează în retail, în cele peste 1.000 de agenții existente la nivelul țării.

Despre Superbet Group

Fondat de către familia Dragic în anul 2008, grupul Superbet este o companie de tech & entertainment, fiind liderul industriei de pariuri sportive din România.

Compania desfășoară operațiuni în retail, unde are o rețea de aproximativ 1.000 de agenții stradale, precum și în online, prin intermediul website-ului și al aplicațiilor de pariuri sportive și gaming. Grupul este prezent în 10 țări, cele mai importante piețe fiind în România, Belgia și Polonia.

Superbet este membru al IBIA (Asociația Internațională de Integritate în Betting) și singura companie românească premiată de patru ori în cadrul Central and Eastern European Gaming Conference (CEEGC) cu trofeul de excelență în regiune - Cel mai bun Operator de Pariuri Sportive din Europa Centrală și de Est.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te