LOCURI DE MUNCĂ Cum poți câștiga 7.500 lei pe lună, plus cazare gratis pe litoralul Mării Negre?

DE Alexandra Lupascu | Actualizat: 08.05.2024 - 16:07
LOCURI DE MUNCĂ Cum poți câștiga 7.500 lei pe lună, plus cazare gratis pe litoralul Mării Negre? Foto: Profimedia Images (fotografie cu caracter ilustrativ)

Se caută sezonieri pentru Marea Neagră pentru sezonul estival 2024. Salariile sunt motivante iar angajatorii oferă și diferite beneficii celor care vor să lucreze la mare.

SHARE

Mai este puțin timp până la deschiderea sezonului estival motiv pentru care hotelurile și restaurantele de pe litoralul românesc au mii de anunțuri pe site-urile de recrutări de personal. 

În mare parte, angajatorii oferă un salariu de bază la care se mai adaugă bonusuri în funcție de experiență și de vânzări.

Nevoia de forță de muncă este foarte mare având în vedere faptul că pentru fiecare sezon sunt așteptați peste un milion de turiști.

LOCURI DE MUNCĂ Cum poți câștiga 7.500 lei pe lună, plus cazare gratis pe litoralul Mării Negre?

Salariile diferă în funcție de postul optat, iar unele companii oferă cazare și mâncare angajaților sezonieri. 

Având în vedere faptul că volumul de muncă este foarte mare iar angajații muncitori sunt o raritate pe piața muncii din România, salariile de anul acesta sunt destul de mari, comparativ cu anii trecuți. 

Se cauta persoane cu experiență în domeniul HoReCa. Spre exemplu, un restaurant din Constanța oferă salarii între 3500-7500 lei în funcție de program de lucru, experiență și secție pe care personalul este specializat.

Se caută bucătari secția tigăi, plită/gratar, salate sau SUSHI.

Citește și: Țara unde românii pot câștiga 6.000 € lunar și mai multe bonusuri. Ce meserie trebuie să știe

Restaurantele din Eforie Nord caută ospătari cu sau fără experiență, cărora le oferă salarii de 3000 de lei. Programul este de o zi cu o zi, cu contract de muncă. 

Nici pizzerii nu au salarii mici. Acestea pornesc de la 3500 de lei și pot ajunge la 6000 de lei.

Hotelurile din Mamaia angajează cameriste, cu un salariu de 3000 lei net, la care se adaugă 800 lei bonuri. Programul este de opt ore pe zi, șase zile din șapte.

Programul "Litoralul pentru toți" a început. Cât costă o noapte de cazare? 

Programul "Litoralul pentru toți", de anul acesta, a început. Românii pot beneficia de prima etapă a acestuia până pe 20 iunie 2024.

Această inițiativă vine cu reduceri semnificative la tarifele de cazare pentru șederi de minim 6 nopți, între 3 mai și 20 iunie în prima etapă. Apoi, din 1 septembrie până în 15 octombrie, urmează a doua etapă.

Citeşte şi: Cresc salariile profesorilor din 2024, dar cu 50% mai puțin decât au promis guvernanții în vară

Hoteluri de 2, 3 și 4 stele din toate stațiunile de pe litoralul românesc participă la acest program, oferind oportunități accesibile de relaxare și distracție.

Programul a ajuns la ediția cu numărul 43, iar până în prezent s-au înscris 17 hoteluri din 6 stațiuni.Printre hotelurile participante se numără Hotel Modern, Hotel Central și Hotel Voila din Mamaia, Hotel Vis, Hotel Cupidon și Hotel Minerva din Eforie Nord, Hotel Q din Neptun-Olimp, Hotel Dana din Venus, și Hotel Corsa din Mangalia.

Citește și: De ce aleg românii să muncească în Spania în construcții? Salariu minim, de 3 ori mai mare ca acasă

Pentru turiștii interesați, iată câteva exemple de tarife pentru o noapte de cazare:

La un hotel de 2 stele din Saturn, sejurul începe de la 69 de lei pe noapte, pentru cazare de două persoane.

Pentru cei care doresc să beneficieze de all inclusive, un hotel de 3 stele din Olimp oferă pachete începând de la 465 de lei pe noapte în cameră dublă.

Acest tarif include 3 mese pe zi, băuturi nelimitate, șezlonguri la plajă privată și programe de distracție pentru copii.
În Mamaia, la un hotel de 4 stele, oferta începe de la 180 de lei pe noapte pentru un sejur de minim 5 nopți, cu aplicabilitate în perioada 6 mai - 13 iunie 2024.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te