7 octombrie NEWSWEEK ENERGY SUMMIT Eveniment esențial pentru viitorul energetic al României

DE Newsweek România | Actualizat: 04.10.2024 - 12:47
Newsweek România organizează pe 7 octombrie #2024 Energy Summit - Foto: Newsweek
Newsweek România organizează pe 7 octombrie #2024 Energy Summit - Foto: Newsweek

Newsweek România organizează pe 7 octombrie #2024 Energy Summit, eveniment esențial pentru viitorul energetic al României.

SHARE

Newsweek România organizează pe 7 octombrie #2024 Energy Summit, eveniment esențial pentru viitorul energetic al României, unde experți din industrie și oficiali de rang înalt vor discuta despre provocările și oportunitățile oferite de tranziția către energie regenerabilă și complementaritatea surselor tradiționale de energie. 

Pe lângă subiectele legate de dezvoltarea energiei regenerabile și surselor complementare, vom aborda și cele mai recente reglementări privind prețurile la energie și impactul lor asupra pieței. 

O atenție deosebită va fi acordată recentei decizii a Comisiei pentru Energie și cea Economică a Senatului de a elimina obligativitatea montării de sisteme de stocare a energiei electrice produse nu doar pentru prosumatorii actuali, ci și pentru cei care doresc să devină prosumatori în viitor. 

Această schimbare legislativă va avea implicații semnificative asupra dezvoltării viitoare a proiectelor de energie regenerabilă și a capacității de stocare a energiei în România. Alte noutăți despre ce ne așteaptă în perioada umătoare vom afla de la autoritațile din energie.

Dezbaterea va explora impactul acestei decizii asupra securității energetice, precum și asupra tranziției la o economie cu emisii reduse de carbon, aliniată la obiectivele „Green Deal”.

Totodată, discuțiile vor oferi soluții concrete din partea mediului de business pentru reducerea costurilor energetice și adaptarea la standardele ESG.

Newsweek România s-a impus pe piața evenimentelor de business,  în diverse domenii de activitate: retail, investiții, energie, apărare, educație financiară, sănătate, IT&C, construcții. 

Cu aceste ocazii sunt tratate subiecte de actualitate cu decidenții din administrația publică și reprezentanții mediului privat de afaceri, sunt prezentate soluții și produse ale partenerilor și cele mai noi trenduri.

Ultimul eveniment Newsweek Energy Summit 2023 a depășit 188.000 de vizualizări.

Află mai multe despre agenda și speakerii confirmați pe pagina evenimentului  Newsweek Energy Summit a 2024.

Pentru a participa în sală vă rugăm să vă înscrieți la email office@newsweek.ro, urmând să fiți confirmat printr-un mesaj de către de organizator. 

Partenerii evenimentului din acest an sunt: ACUE - FEDERAȚIA ASOCIAȚIILOR COMPANIILOR DE UTILITĂȚI DIN ENERGIE, FPPG - FEDERATIA PATRONALĂ PETROL ȘI GAZE, NUCLEARELECTRICA, OVM PETROM, PREMIER ENERGY, ROMGAZ, TRANSGAZ, TRANSELECTRICA, TINMAR ENERGY.

Google News Urmărește-ne pe Google News
Comentarii 0
Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te