Artistul român care a plătit 1.000.000$ pentru a iubi din nou. „Ea este cel mai frumos cadou”

DE Alex Darvari | Actualizat: 14.12.2022 - 17:53
Alin Oprea - Foto: libertatea.ro

Alin Oprea a trecut printr-un divorț dureros la capătul căruia a pierdut o mare sumă de bani. A trecut mai departe cu ajutorul iubirii. El spune că a trecut peste această pieredere și că și-a găsit liniștea în brațele noii sale soții.

SHARE

“Am avut lângă mine un înger trimis de Dumnezeu, o femeie foarte frumoasă care mi-a făcut ușoară trecerea dintre Iad și Rai, am avut de vindecat multe răni fizice, mentale...

Am pornit cu dreptul pentru că am descoperit în Medana un om cu valori și principii comune, cu gusturi și vise comune. Suntem crescuți în aceeași zona, la Cluj. Ne înțelegem foarte bine.  Ea este o femeie care îmi da multă liniște, mă înconjoară cu iubire, tandrețe și înțelegere. Lucuri pe care nu le-am prea avut aproape de mine. Pentru noi fiecare zi este o sărbătoare și avem de celebrat însăși viață..

“Medana din momentul în care m-a cunoscut și-a dezvoltat un nou talent, scrisul. Scrie foarte frumos și 99% din poezii îmi sunt dedicate mie. Poate este unul dintre cele mai frumoase cadouri. Se școală noaptea și îmi scrie o strofă...

A fost lângă mine în cele mai dureroase momente și asta ne-a legat foarte mult. A fost lângă mine când nu mai aveam din ce să mănînc sau unde mai locuiesc și oamenii pentru care am muncit întreaga viață mi-au întors spatele”, a spus OPrea la o emisiune TV.

Alin Oprea a rtrecut printr-un divorț dureros

Fosta sa soție, Larisa, i-a blocat toate conturile bancare. Averea de un milion de euro a ajuns în conturile copiilor lui Alin Oprea. Artistul a rămas să cânte pentru a se întreține.

Alin Oprea, care a cântat în trupa de succes Talisman, a făcut încă un gest minunat și le-a cumpărat copiilor un apartament în Marea Britanie unde aceștia studiază.

Citește și: VIDEO Nouă persoane paralizate au mers din nou după un tratament revoluționar de stimulare a măduvei

Solistul trupei Talisman și Larisa Uță au fost căsătoriți timp de 22 de ani, cei doi având și copii. Recent, o anume Nina Popescu a dezvăluit faptul că fostul ei soț și Larisa Uță s-ar fi iubit în secret, pe vremea când fiecare era căsătorit, cele două cupluri cunoscându-se, de altfel, a dezvăluit cancan.ro

Acuzații dure de infidelitate

„Din păcate așa a înțeles «doamna» să răsplătească încrederea mea, munca mea și toate sacrificiile pe care le-am făcut timp de 25 de ani pe altarul familiei.

Trăiam 5 oameni în acea casă, dar eram singurul care aducea un venit. Am fost de acord, din nefericire, ca soacra să stea cu noi în casă, tocmai pentru ca fosta să aibă suficient timp liber pentru «alte activități» și să fie scutită de treburile casei. De educația copiilor m-am ocupat personal, copiii terminând facultăți de top cu profil Muzical (specializarea mea), nu Sportiv (specializarea ei). Am cumpărat apartament la Londra tocmai ca ei să aibă un statut onorabil și un confort cât mai mare pe timpul studiilor și în continuare...

Aș fi lăsat totul în urmă și nu aș fi aflat nici măcar eu toate «secretele murdare», dar din păcate am fost târât în tot felul de procese în care cercetările au trebuit demarate în ceea ce privește viața noastră privată. Atunci, «poarta adevărului» a fost deschisă și am aflat, cu dovezi de netăgăduit, acte și fapte de neiertat (printre care și cele relatate de doamna Nina). Trist, dar adevărat””, a spus Alin Oprea”.

Citește și: FOTO Polițistă, hărțuită de colegi pentru că era prea frumoasă a demisionat și a intrat în OnlyFans

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te