Anunț de la Hidroelectrica pentru 500.000 de români. Cum își pot plăti facturile rapid?

DE Vlad Alexandru | Actualizat: 24.09.2024 - 14:32
Anunț de la Hidroelectrica pentru 500.000 de români. Cum își pot plăti facturile rapid? - Foto: Freepik.com (rol ilustrativ)
Anunț de la Hidroelectrica pentru 500.000 de români. Cum își pot plăti facturile rapid? - Foto: Freepik.com (rol ilustrativ)

Anunț de la Hidroelectrica pentru 500.000 de români. Cum își pot plăti facturile rapid? Este vorba despre un nou serviciu pentru clienți.

SHARE

Anunț de la Hidroelectrica pentru 500.000 de români. Clienții își pot plăti facturile mai rapid direct din aplicație. În urmă cu un an, compania a lansat aplicația iHidro, însă fără funcția de plată online cu cardul a facturilor. 

Hidroelectrica a anunțat că a semnat cu PayU contractul pentru furnizarea de servicii de plată cu cardul pentru clienții finali.

Anunț de la Hidroelectrica pentru 500.000 de români. Cum își pot plăti facturile rapid?

Până acum, clienții își puteau plăti facturile doar prin câteva metode: în aplicația online a băncii, prin indetermediul unui șablor în care trebuie să completeze datele de identificare a plății menționate în factură, la automatele de plată, prin scanarea codului de bare la partenerii care au această facilitate sau prin direct debit. 

Citește și: Anunț de ultimă oră de la Hidroelectrica. Ce se întâmplă cu facturile din luna august?

În curând pot plăti și direct din aplicație, prin payU. 

Contractul, adjudecat ca urmare a parcurgerii unei proceduri de achiziție sectorială la care au participat trei ofertanți – PayU, asocierea formată din CEC Bank – Europayment Services și NETOPIA Financial Services, are o valoare de 3,5 milioane lei și include servicii de plată prin aplicația proprie a companiei, iHidro, inclusiv pentru versiunea de mobil, precum și prin site-ul oficial, hidroelectrica.ro.

Citește și: 12.900.000 de lei costă montarea de panouri solare, de către Hidroelectrica, pe 20 de centrale

„Semnarea acestui contract marchează o etapă extrem de importantă în angajamentul nostru de a îmbunătăți experiența clienților prin digitalizare. Prin parteneriatul cu PayU, un lider în soluții de plată online, ne asigurăm că clienții Hidroelectrica beneficiază de metode de plată fluide, sigure și eficiente.

Acest lucru face parte din strategia noastră mai amplă de a crește eficiența operațională și de a continua să oferim soluții de energie verde adaptate cerințelor pieței din România.

Suntem încrezători că aceste îmbunătățiri vor consolida satisfacția clienților nostri si vor face mai atractiva si sustenabila oferta Hidroelectrica”, a declarat Karoly Borbely, președintele directoratului Hidroelectrica.

Citeşte şi: Românii vor plăti mai mulți bani pe energie! De când se majorează facturile la curent?

Implementarea procesatorului de plăţi are ca termen 15 zile de la emiterea ordinului de execuţie de către Hidroelectrica, ulterior parcurgerii unui proces de conciliere a tehnologiilor informatice utilizate şi finalizarea dezvoltărilor suplimentare necesare aplicaţiei iHidro.

Google News Urmărește-ne pe Google News
Comentarii 0
Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te