Măcinat de boli, Florin Zamfirescu se retrage. A iubit-o pe Corina Chiriac care nu s-a dat pe brazdă

DE Alex Darvari | Actualizat: 04.12.2022 - 21:14
Florin Zamfirescu - Foto: RTV

Unul din cei mai cunoscuția ctori români a decis să nu mai urce pe scenă. Florin Zamfirescu s-a confruntat în ultimii ani cu multe probleme de sănătate. A suferit și un infarct.

SHARE

„Nu-mi mai e dor de nimic, pentru că m-am retras. Am doi copii care mă onorează și-mi duc numele mai departe, Vlad Zamfirescu și Ștefana Samfira. Niciodată nu i-am îndrumat să facă teatru, chiar le-am zis că nu au originalitate, că-s lipsiți de imaginație, că au făcut ceea ce au văzut în casă. Dacă eram la fel, mă făceam învățător ca tata sau popă, ca-n familie”, a adăugat actorul.

Citește și: VIDEO Florin Zamfirescu și-a luat mașină 4x4 de „tânăr aventurier”. Însurat a 4-a oară la 64 de ani

„Am grijă de sănătatea mea. Nu mai fumez de vreo cinci ani, fumam câte două pachete pe zi. Cu alcoolul nu m-a văzut nimeni amețit, dar acasă, seara, mai beam trei beri sau mai beam țuică. Acum, nu. Poate doar un păhărel. Iau foarte multe pastile date de doctoriță. Eu nici nu știu ce am, ea mi le dă. Am colesterol, probleme cu inima, diabet. Am de toate, dar mă mențin”, a mai spus Florin Zamfirescu, pentru impact.ro.

Florin Zamfirescu e la a patra nevastă

Florin Zamfirescu se află la cea de-a patra relație de mare intensitate. Primul mariaj l-a avut cu mama lui Vlad Zamfirescu, de care a divorțat la 25 de ani. După care a urmat căsătoria cu actrița Valeria Sitaru, cu care a fost 12 ani, împreună au o fată, pe Ștefana.

A urmat mariajul cu Cătălina Mustață, cu care a fost căsătorit 21 de ani. Au divorțat cu scandal în 2012. În 2014 a întâlnit-o pe Daciana Toma, actuala soție, cu care este și în prezent.

,,Acum vreo 20 de ani, am făcut o petrecere de ziua mea și bineînțeles că am chemat-o și pe Corina. Eu mereu îi spun că am fost îndrăgostit de ea și ea tratează cu umor lucrurile acestea. Am ieșit afară, era cald și aveam o grădină, era seară, plouase cu o zi înainte. Și eu zic, Corina, cât am stat eu după tine toată tinerețea mea? Nu vrei să mergem aici în grădină să ne dăm pe brazdă? La care ea zice: Nu pot pentru că am pantofi cu toc”, a spus Florin Zamfirescu.

Citește și: Ilinca Tomoroveanu: Căsătorită cu cel mai bun prieten. O spioană i-a furat o moștenire de milioane $

Se simte tânăr

Actorul Florin Zamfirescu are 73 de ani și a fost văzut de curând cu o mașină nouă. E o mașină de holtei, un off-roader Suzuki Jimny pregătit în orice moment pentru o escapadă, de exemplu, în vârf de munte.

„Îmi plac mașinile mai tinerești! Ăsta este al doilea an de când am acest autoturism. Am cumpărat-o în perioada în care nu erau interzise aceste mașini din cauza noxelor. Din 2020 este mașina. Am achiziționat-o din Japonia.

Persoana care vindea această mașină mi-a zis că nu mai are cum să o aducă și noul model, el a comandat-o pentru test drive cu ea. Mi-a dat-o mie până la urmă. Am dat 21.000 de euro pe mașină. Nu am luat-o prin rate. Eu nu iau lucruri cu împrumut, nu îmi plac băncile, creditele, dobânzile, nu îmi plac! Bunicul mi-a zis să nu lucrez niciodată cu băncile, plus că eu nu sunt un băiat risipitor”, a declarat pentru Click!, Florin Zamfirescu.

 


 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te