Au fost anunțate cele șapte finaliste Best Electric Car 2021 în România

DE Răzvan Scăeșteanu | Actualizat: 08.04.2021 - 13:08
Cele șapte finaliste Best Electric Car 2021 în România

Juriul specializat al „Best Electric Car”, format din 14 jurnaliști auto cu experiență vastă, a desemnat cele șapte mașini 100% electrice care intră în finala pentru titlul din 2021.

SHARE

Membrii juriului au ales prin vot cele șapte finaliste Best Electric Car 2021 în România dintr-o listă inițială de 21 de modele care au întrunit criteriile de eligibilitate – să fie lansate pe piață după data de 1 martie 2020 (inclusiv facelift-urile) și să fie disponibile la vânzare în showroom-urile din România.

Cele 21 de modele eligible inițial au fost: Audi E-Tron Sportback, Citroen e-C4, DS3 E-Tense, Fiat 500E, BMW iX3, Hyundai Ioniq Electric, Hyundai Kona Electric, Honda e, Kia e-Niro (facelift), Mazda MX-30, Mercedes EQA, Mini Cooper S E, Opel Corsa-e, Opel Mokka-e, Peugeot e-2008, Peugeot e-208, Porsche Taycan, Renault Zoe, Skoda Enyaq iV, Volkswagen ID.3 și Volkswagen ID.4.

Finalistele Best Electric Car 2021 în România (ordine alfabetică)

1. BMW iX3

2. Citroen e-C4

3. Honda e

4. Kia e-Niro

5. Mercedes-Benz EQA

6. Skoda Enyaq iV

7. Volkswagen ID.3

Juriul „Best Electric Car” este format din jurnalisti cu experiență de la cele mai importante publicații de profil din România, precum Auto Motor și Sport, AutoExpert, BBC TopGear România, 4x4 Adventure, Eco Wheels, Auto Test, Autocritica.ro, 0-100.ro, Turații.ro și LifeNews.ro.

Revista Newsweek România este singura publicație generalistă invitată să facă parte din juriul „Best Electric Car”, iar printre jurați se află și pilotul Cristiana Oprea.

Citește și:

„Mașina Anului 2021” în Europa este Toyota Yaris

Organizată de grupul Auto Expert Media, împreună cu un juriu de specialiști, competiția „Best Electric Car in Romania” premiază cea mai bună mașină electrică a anului în curs. Practic, evoluția rapidă a segmentului de mașini electrice este recunoscută și premiată de presa auto din România prin oferirea titlului “Best Electric Car”.

Premierea se face cu implicarea limitată a publicului (20% din valoarea punctajului fiecărui model va fi obținut
prin votul cititorilor), în ideea de a combina experiența profesioniștilor cu apetența tot mai mare pentru modelele electrice a clienților informați. Așa că, sunteți invitați să votați!

Marea finală “Best Electric Car” va avea loc în intervalul 21-22 aprilie, două zile în care cei 14 jurați vor testa cele șapte finaliste în aceleași condiții de trafic real, pe un traseu ce include de la câteva  ture de circuit, până la șosele de munte și aglomerație urbană.

Citește și:

TEST BMW iX3 - Tranziție de succes

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.