VIDEO Teodosie cere oamenilor să nu se vaccineze: „Dați-i în judecată. Are urmări negative”

DE Alex Darvari | Actualizat: 15.10.2021 - 22:25
VIDEO Teodosie cere oamenilor să nu se vaccineze. „Dați-i în judecată. Are urmări negative” / FB

Într-o emisiune radio, ÎPS Teodosie reia o serie de teorii ale conspirației: UE vrea să ne vândă vaccinuri ca să ne ia bani etc.

SHARE

Emisiunea a avut loc la Radio Dobrogea și s-a numit „Dialog Duhovnicesc cu IPS Teodosie Arhiepiscopul Tomisului”, iar întrebările vin de la preotul Eugen Tănăsescu.

IPS Teodosie îndeamnă oamenii să nu se vaccineze aducând o serie de argumente mincinoase: UE va renunța la vaccin și vrea să le vândă în România, autoritățile denaturează realitatea pentru a forța vaccinarea, există efecte adverse ascunse ale vaccinului. Cel care îi ia interviul susține că România a cumpărat 120 milioane de doze în valoare de 2,4 miliarde euro. O minciună. Până în vară, România cumpărase 17 milioane de doze de vaccin. Detalii AICI.

Întrebat ce ar trebui să facă oamenii dacă vor fi obligați să se vaccineze și dacă li se va interzice accesul în anumite locuri dacă nu sunt vaccinați (dialogul e de la minutul 13.00):

Citește și: Dramatic: 39 de copii cu COVID la ATI. În spital, de patru ori mai mulți decât la începutul școlii

IPS Teodosie: Fac un apel la juriști să se mobilizeze, este o frământare a oamenilor care nu acceptă să se vaccineze, mai ales că nu e asumat de nimeni. Și sunt atâtea urmări negative. Credincioșii să se adreseze în masă justiției. Au fost atâtea sentințe care au arătat că este fără temei obligativitatea vaccinării.

Tănăsescu: Doar ce a renunțat Franța la obligativitatea vaccinului.

IPS Teodosie: Sigur. Dar și la noi... Am citit clar că UE a anunțat că va renunța la vaccin. De ce înainte de a înceta este cea mai intensă propagandă pro-vaccin și a obligativității vaccinului.

Tănăsescu: Ați atins un punct sensibil. Este explicația pentru care autoritățile sperie și amenință și oamenii vor merge să se vaccineze.

Citește și: București: Rata de incidență Covid a ajuns la 15,83 la mia de locuitori

IPS Teodosie: Vă spun să nu vă speriați. Aveți tot dreptul să alegeți. Mergeți și dacă vi se interzice, vă vor apăra avocații.

Tănăsescu: Ei forțează lumea pentru că rămân cu vaccinurile în pungă. Au luat 120 milioane de doze care costă 2,4 miliarde de euro. Astea sunt jocurile.

IPS Teodosie: E o neorânduială în această forțare, fără temei cu rolul de a vă vaccina. Nu acceptați. Sunteți apărați de Constituție și de legile europene.

Video AICI   

 

 

 

 

 

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.