VIDEO Limuzina pentru nuntă s-a demodat la Strehaia. Mirii, duși cu TIR-ul la biserică și petrecere

DE Răzvan Nicolae | Actualizat: 16.05.2022 - 14:43
Limuzina pentru nuntă s-a demodat la Strehaia. Mirii, duși cu TIR-ul la biserică și petrecere. / Foto: cancan.ro

Doi tineri minori și-au unit destinele cu mare fast în weekend la Strehaia, în Mehedinți. Socrii mari au considerat limuzina banală, de exemplu, mirii și apropiații mergând la biserică în remorca unui TIR amenajată special, cu fotolii, canapele și ring de dans.

SHARE

A fost petrecere cu sute de invitaţi în Strehaia! Doi tineri, minori, şi-au unit destinele în faţa lui Dumnezeu, iar părinţii s-au asigurat că aceştia vor avea parte de cea mai frumoasă zi din viaţa lor.

Surprizele s-au ţinut lanţ, atât pentru miri, cât şi pentru invitaţi. Momentul în care tinerii au ajuns în faţa bisericii a fost unul cu adevărt neaşteptat. Nuntaşii şi-au făcut apariţia în remorca unui TIR sau, mai exact, într-o sufragerie mobilă.

Citește și: FOTO Două căruțe cu cai, spulberate de autovehicule pe șoselele din România în weekend

În camion au existat mese pline cu mâncăruri alese, băuturi, dar şi scaune şi canapele pentru ca cei care îi însoţeau pe miri să se simtă cât mai bine. De asemenea, nici aranjamentele nu au lipsit. TIR-ul a fost împodobit cu baloane, flori, dar şi materiale în culorile alb şi roz, relatează cancan.ro.

Șoferul TIR-ului, sancționat. Poliția a stabilit că nu este vorba despre încheierea unei căsătorii propriu-zise, ci de o promisiune de căsătorie 

„Având în vedere imaginile prezentate în spațiul public, Compartimentul Relații Publice al IPJ Mehedinți este abilitat să comunice următoarele:

Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți a dispus verificări cu privire la evenimentul din orașul Strehaia.

Citește și: VIDEO Rușii resuscitează marca auto Moskvich, după ce Renault și-a vândut activele din Rusia

În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit că nu este vorba despre încheierea unei căsătorii propriu-zise, ci de o promisiune de căsătorie la împlinirea vârstei de 18 ani.

Conducătorul autotrenului a fost sancționat contravențional, conform OUG nr. 195/2002, cu modificările și completările ulterioare, pentru nerespectarea regulilor privind transportul persoanelor și al obiectelor în sau pe vehicule.

De asemenea, au fost informați reprezentanții DGASPC Mehedinți”, au transmis reprezentanții Poliției.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.