VIDEO Interlopul luptător de MMA, Sașa Marcov, săltat pentru droguri vândute pe darknet

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 19.10.2022 - 10:57

Sașa Marcov, luptător MMA din Timișoara supranumit „Copilul teribil al Banatului”, a fost săltat în urma unei acțiuni de amploare a DIICOT privind combaterea traficului de droguri. Gruparea din care face parte luptătorul vinde droguri prin darknet.

SHARE

Interlopul Sașa Marcov  s-a remarcat prima dată în ringul MMA, acolo unde a urcat ca luptător și, după câteva victorii, și-a câștigat supranumele de „Copilul teribil al Banatului”.

În urmă cu un an, Sașa Marcov a fost implicat într-un scandal în Complexul Studențesc din Timișoara. Aflat la o masă împreună cu Alexandru Cojocaru, zis „Calu”, Marcov a fost amenințat cu moartea de Adrian Taloș, cunoscut dealer de droguri.  

Citește și: VIDEO Bătăile lui Ionel Ganea în fotbal: Bogdan Stelea, Daniel Chiriță, Dorel Purdea și un arbitru

În noaptea de 22/23 octombrie 2021, polițiștii au intervenit în Complexul studențesc din Timișoara după ce au primit informația că Taloș este în fața unui bar și amenința că-l va împușca și îl va tăia pe un alt interlop cunoscut, Sașa Marcov, apropiat de Lucian Boncu. Când a observat că vin polițiștii, Taloș a aruncat pistol sub o mașină din apropiere, de unde a fost recuperată. De asemenea, asupra interlopului a fost găsită o macetă.

Citește și: VIDEO Au căzut capii Zoicărenilor, interlopii care ar fi dat drogurile mortale la SAGA Festival

Adrian Taloș a reușit să fenteze vigilența polițiștilor și a ajuns cu o parte din muniție în sediul Poliției unde a fost dus pentru audieri. Acesta a cerut să fie meargă la toaletă și acolo a aruncat în WC două gloanțe pe care le avea ascunse în unul dintre ciorapi. Ulterior, anchetatorii le-au descoperit și au întocmit un proces-verbal.

21 de membri ai unei bande de traficanți de droguri din Timiș, săltați

DIICOT a efectuat 18 percheziții domiciliare pe raza județului Timiș la membrii unei grupări infracționale organizate implicate în traficul intern și internațional de droguri de risc și mare risc, dar și substanțe cu efecte psihoactive, urmând a fi puse în executare un număr de 21 mandate de aducere.

În cauză s-a reținut că, începând cu anul 2020, mai multe persoane au pus bazele unui grup infracțional organizat care a avut ca scop comiterea infracțiunilor de trafic intern și internațional de droguri de risc și mare risc, precum și efectuarea de operațiuni cu substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive. La această grupare, au aderat, de-a lungul timpului, și alte persoane.

Gruparea din care face parte Sașa Marcov vinde droguri prin darknet

"Principala modalitate de aprovizionare cu droguri a grupării a constat în plasarea de comenzi prin intermediul darknetului și prin expedierea unor pachete prin intermediul unor firme de coletărie, în special din Olanda și Germania, pe parcursul cercetărilor reușindu-se documentarea unor transporturi de droguri sau substanțe cu efecte psihoactive de ordinul kilogramelor, realizate prin intermediul coletelor și a trimiterilor poștale.

Distribuția stradală a drogurilor a fost atent monitorizată de liderii grupării, dar și de anumiți membri marcanți ai lumii interlope din Timișoara, care apelau inclusiv la acțiuni violente sau amenințări adresate dealerilor stradali sau altor persoane care intenționau să pătrundă pe piața ilicită a drogurilor. Actele de violență și amenințare au fost utilizate de grupare și pentru recuperarea datoriilor”, arată DIICOT.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te