Interlopul Gore, delir cu pașaportul COVID: Va ploua cu morți. Va fi sânge până la zăbala calului

DE Adrian Costin | Actualizat: 25.05.2021 - 09:19

Interlopul clujean Marius David, zis Gore, s-a pocăit după nenumărate infracțiuni cu violență și acum îngroașă rândurile antivacciniștilor.

SHARE

Interlopul Gore, un adept al teoriilor conspirației, are o explicație și pentru pașaportul COVID, care va funcționa la nivel european.

Citește și: Un șofer român de tir a vrut să scoată un pedofil migrant din Anglia. A fost a doua tentativă

”Are un cod de bare, de fapt un cod qr, care este mai puternic decât un cod de bare și stochează mai multe date. Nu știu de ce îl numesc verde, pentru că asta îmi dă de gândit foarte mult. Mă face să râd pentru că este vorba de… că drumul spre iad este pavat cu iarbă verde. Va ploua cu morți, va fi sânge pe tot pământul și pe tot globul pământesc. Va fi sânge până la zăbala calului. 

Citește și: Fiul Vioricăi din Clejani a fost internat la dezintoxicare. Pierdea 100 mii euro pe seară la casino

Se va întâmpla ce scrie în biblie. Numele fiarei este 666. Codul de bare are la mijloc două bare mai lungi, în stânga două bare mai lungi și în dreapta două bare mai lungi, ceea ce înseamnă șase și se adună și dă ceva exact 666”, a spus Gore. 

Citește

VIDEO Temutul interlop Gore din Cluj e liber după 10 ani și spune rugăciuni pe canalul de Youtube

După eliberarea din închisoare, interlopul Gore a postat mai multe clipuri pe Youtube în care recită pasaje  din Biblie. 

Condamnările lui Gore

Gore din Cluj, pe numele său real, Marius David, a fost condamnat şi la 12 ani de închisoare de Tribunalul Cluj, pentru tentativă de omor calificat, pentru că l-a înjunghiat pe un brancardier de la Unitatea de Primire Urgenţe, incidentul având loc în august 2011. 

Tot în 2011, înainte de incidentuL cu brancardierul Gore s-a tăiat singur la gât în plină stradă și a ajuns la Spitalul de Urgență.

Gore, în vârstă de 41 de ani, a fost capul lumii interlope din Cluj la mijlocul anilor '90, fiind arestat și condamnat pentru mai multe scandaluri în care a fost implicat alături de prietenii săi, Sebastian Chira și Mesi.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.