VIDEO Cine este scandalagiul care a tras cu pistolul letal în aer la o ceartă în parcarea unui club

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 06.05.2022 - 19:37
Ștefan Panțiru este tânărul care a tras cu pistolul într-o parcare a unui club Foto: BZI

Un tânăr de 31 de ani s-a ales cu un dosar penal după ce a tras cu un pistol cu glonț în parcarea unui club, iar imaginile au ajuns pe site-urile de socializare.

SHARE

Ștefan Panțiru, un ieșean în vârstă de 31 de ani i-a uimit pe polițiști după ce tras cu un pistol letal. Pe 29 aprilie, individul a mers la un club din localitatea Bascov, județul Argeș. Acolo s-ar fi certat cu mai mulți tineri, iar la un moment dat, în parcarea clubului, a scos un pistol de la brâu și a tras în asfalt.

Citește și: VIDEO Interlopul Bebino, dușmanul lui Mircea Nebunu, arestat pentru amenințări pe net și proxenetism

„În ziua de 30 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Argeș s-au sesizat, din oficiu, în urma unei filmări, în care un bărbat face uz de armă, executând un foc spre asfalt și proferând amenințări.

Citește și: VIDEO Interlopul Bebino, dușmanul lui Mircea Nebunu, arestat pentru amenințări pe net și proxenetism

Din cercetări, s-a stabilit faptul că, în seara zilei de 29 aprilie a.c., în timp ce se afla în parcarea unui club din localitatea Bascov, un bărbat a făcut uz de o armă, executând un foc în asfalt, în timp ce profera injurii și amenințări.

Mascații au găsit arma la scandalagiu

Astfel, în urma activităților specifice, desfășurate de polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Argeș și Secției Rurale Bascov, persoana a fost identificată ca fiind un bărbat de 31 de ani, din Iași, care locuiește, fără forme legale, în Pitești.

În ziua de 30 aprilie a.c., polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Argeș, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș, în baza unui mandat de aducere, s-au deplasat la locuința bărbatului, unde au identificat și ridicat un pistol letal, supus autorizării.

Ulterior, bărbatul a fost condus la sediul poliției, pentru audieri. În continuare, se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor, uz de armă fără drept și tulburarea ordinii și liniștii publice, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, conform BZI.

Arestat preventiv pentru 30 de zile

După administrarea probatoriului, în cursul serii de 30 aprilie a.c., bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca, în cursul zilei de 01 mai, să fie dispuse măsuri preventive”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Argeș.

Judecătorii au admis cererea anchetatorilor, de arestare preventivă pentru 30 de zile a ieșeanului Ștefan Codrin Panțiru, dar decizia nu este definitivă și a fost atacată de inculpat.

Recent, judecătorii au admis cererea anchetatorilor, de arestare a ieșeanului Ștefan Codrin Panțiru. 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te