VIDEO Bombardierul cu Mercedes, acuzat că și-a șantajat iubita. Michelle Antonio a fost reținut

DE Vlad Alexandru | Actualizat: 18.03.2023 - 15:50

Bombardierul cu Mercedes, care a fost la un pas să spulbere niște pietoni în Capitală dar a scăpat nepedepsit, este din nou anchetat. Iubita lui l-a acuzat că a sechestrat-o și șantajat-o. Michelle Antonio a fost reținut pentru această faptă.

Investește în acțiuni cu 0% comision!

Capitalul tău este expus riscurilor.
SHARE

Bombardierul cu Mercedes, care a fost la un pas să spulbere niște pietoni în Capitală dar a scăpat nepedepsit, este din nou anchetat. Iubita lui l-a acuzat că a sechestrat-o și șantajat-o.  

Michelle Antonio a fost reținut pentru această faptă. El este șoferul care i-a sfidat pe polițiști în seara de 26 octombrie și a lovit două mașini în fuga sa. Bărbatul are antecendente penale.

Bombardierul cu Mercedes, acuzat că și-a șantajat iubita. Michelle Antonio a fost reținut

”La data de 18 martie 2023, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Secția 7 au pus în aplicare 1 mandat de percheziție domiciliară, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol, lipsire de libertate în mod ilegal, șantaj, violarea vieții private și amenințare.

În fapt, la data de 15 martie 2023, Secția 7 Poliție a fost sesizată de o femeie, cu privire la faptul că, în luna septembrie a anului trecut, un bărbat cu care ar fi avut o relație ar fi lipsit-o de libertate în mod ilegal, în timp ce se aflau în locuința acestuia, din Sectorul 5, ar fi constrâns-o prin acte de violență și amenințări să întrețină relații sexuale împotriva voinței sale și ar fi realizat mai multe materiale video ce o surprind în ipostaze indecendete și denigrante.

Citește și: Bombardierul cu Mercedes care a fost la un pas să spulbere niște pietoni în Capitală, eliberat

De asemenea, până la data depunerii plângerii, bărbatul ar fi constrâns-o să nu încheie relația, amenințând-o că va face publice imaginile video, demers pe care l-ar fi îndeplinit la data de 15 martie 2023”, a transmis Poliția Capitalei.

Femeia s-a plâns anchetatorilor că, în aceeași zi, ar fi primit amenințări cu acte de violență și cu moartea, prin intermediul unui apel telefonic. Cu privire la aceste aspecte, ca urmare a completării formularului de evaluare a riscului, polițiștii au emis împotriva bărbatului un ordin de protecție provizoriu.

”În urma efectuării percheziției domiciliare, bărbatul a fost depistat și condus la audieri, fiind reținut pentru 24 de ore. Acesta urmează a fi prezentat magistraților cu propunere legală. 

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol, lipsire de libertate în mod ilegal, șantaj, violarea vieții private și amenințare, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2.

Citește și: VIDEO Incredibil! Un Mercedes S-Klasse oprit pe avarii, zgâriat intenționat de jandarm în București

Facem precizarea că efectuarea percheziţiei domiciliare este o etapă în cadrul procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, ce are drept scop administrarea probatoriului necesar soluţionării cauzei, care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, a mai transmis poliția.

Cu privire la dosarul de la Brigada Rutieră din octombrie. A fost înaintat acum 2 saptămâni Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 cu propunere legală.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

 • Revista tipărită
 • Acces parțial online
 • Newsletter
 •  
Abonează-te

Digital + Print

 • Revista tipărită
 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
Abonează-te

Digital

 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
 •  
Abonează-te
© 2023 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te