Coșmar pentru un orășean mutat la țară, nemulțumit de găinile vecinilor. ”Cel mai bine, mută-te!”

DE Vlad Alexandru | Actualizat: 02.07.2024 - 11:20
Un orășean mutat la țară, nemulțumit de găinile vecinului - Foto: Freepik.com (rol ilustrativ)
Un român nemulțumit de găinile vecinului - Foto: Facebook/ Mutat la țară- viața fără ceas

Un român s-a mutat la țară pentru aer curat și o viață departe de aglomerația și zgomotul orașului. A dat însă peste ceva la care nu se aștepta. Oamenii îl sfătuiesc să se mute sau să-și construiască un gard înalt.

SHARE

Un român care s-a mutat la țară este nemulțumit de faptul că veciul său își ține animalele în apropierea casei lui. Spune că acesta nu curăță cotețele acestora astfel că în zonă miroase foarte urât. 

Sătul să se certe cu vecinul, acesta cere sfatul pe rețelele de socializare.

Viața unui român a devenit un coșmar după ce s-a mutat la țară. ”Cel mai bine, mută-te!”

Bărbatul a cerut părerea utilizatorilor unui grup dedicat celor care trăiesc la țară.

”Salutare oameni buni,  vin și eu cu o problemă și am nevoie de un sfat din partea dumneavoastră. Vecinu meu are toate orătăniile exact lângă gardul meu în fața casei unde stă omu` vara  să respire o gură de aer curat. Problema e că miroase îngrozitor, nu mai zic de curățenie.

Vă întreb, există lege pentru așa ceva ? Sau stau să mă judec în tribunale și cheltui bani de îmi cumpăr altă casă. Pe el nu îl interesează de legi, că lui nu-i face nimeni nimic”, a scris acesta pe grupul Mutat la țară, viața fără ceas

Mesajul lui a stârnit multe reacții. Mulți internauți țin cu vecinul care are animale. 

Citește și: Șocul pe care îl au mulți orășeni când vor să se mute la țară. Poliția și primarul sunt rude cu toți

”Ar trebui o lege că în Franța de protecție a mediului rural prin care cei ce cresc animale să aibă mereu dreptate. Cui nu îi plac animalele și tot ce implică ele, nu are ce căuta la sat”, a scris cineva.

” La noi la țară au încercat niște nemernici să interzică pășunatul vacilor datorită faptului că atunci când merg la pășune murdăresc cu balegă drumul comunal și li se murdăresc mașinile unora după un proces lung, au câștigat sătenii”, a povestit o altă persoană.

Citește și: După 17 ani de muncit în Anglia, un român vrea să se întoarcă în țară, în satul bunicilor

”Cei de la țară au tradiția lor de a se gospodări să-și asigure hrana și traiul de zi cu zi, nu au pensiile celor de la oraș care le bate poștașul la ușă și sunt învățați să cumpere de-a gata.

”Nu îl obligi pe bunicii noștri să-și schimbe tradiția din moși strămoși să nu mai crească animale în gospodărie, uite așa se pierde din tradiție și uităm gustul natural și tradițional.

Eu sunt mutat de la oraș și cresc ce pot cu mândrie ca pot să mănânc sănătos”, a punctat un alt internaut.

Și mesajele au continuat:

”Când te-ai mutat omul era acolo? Dacă da, nu ar fi mai etic pentru tine să taci și să găsești o soluție la tine? Nu să îi cauți scandal omului, că tu ai venit în zona, nu a venit el la bloc la tine, așa este la țară, ai oratănii!

Nu ai văzut când ai cumpărat că omul își are gospodăria lui? Ce tupeu pe unii, sfatul meu este că dacă nu te acomodezi vinde și lasă pe altul care îi place la țară cu bune și rele!”, a spus altul.

”Gard de 2 metri de beton...ura și la gară..pui pe lângă gard și gard viu și îl lași să crească înalt...și filtreze și aer și poluare fonică...”, a spus altul.

”Doamne câtă răutate la unele persoane de aia nu ne mai plouă și Dumnezeu ne-a uitat cum poți să spui că trebuia să stea în apartament, dar gândind corect e normal să pui animalele exact lângă gardul vecinului ? Măcar din BUN SIMȚ!”, comentează altă persoană

”Cel mai bine mută-te.. Lasă-ți vecinii în pace”, a scris altcineva.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te