Unde trăiește interlopul Anaser Duduianu, căutat de 3 ani de poliție. I-a șantajat pe Salam și Guță

DE Vlad Alexandru | Actualizat: 05.07.2023 - 11:39
Anaser Duduianu, vărul lui Emi Pian Foto: Facebook/Anaser Duduianu
Anaser Duduianu se ascunde de politie Foto: Poliția Română

Interlopul Anaser Duduianu este pe lista Most wanted a Poliției Române de trei ani. Deși autoritățile nu dau de el, acesta face live-uri pe rețelele de socializare din diverse locuri ale lumii. Este acuzat că a șantajat și tâlhărit maneliști celebri.

SHARE

Interlopul Florin Duduianu, cunoscut drept Anaser, se află de trei ani pe lista most wanted a Poliției Române. Acesta pare de negăsit, însă, frecvent, face live-uri pe paginile sale de socializare, din diverse colțuri ale lumii. 

El este dat în urmărire după ce pe numele său a fost emis mandat de arestare preventivă în dosarul maneliștilor. Este unul dintre cei acuzați că i-a șantajat și tâlhărit pe Florin Salam, Ghiță Adriano sau Nicolae Guță.

Anaser Duduianu, printre cei mai căutați oameni din România, face live-uri pe Facebook

În cel mai recent video postat pe Facebook, Anaser Duduianu vorbește despre socrul său ”Garoi” care se ceartă cu familia lui Jonson și le spune tuturor din clan să nu se bage și să îi lase pe cei doi să-și rezolve problemele. 

El spune că face un live ca să ”remedieze” niște probleme familiale și le aduce aminte membrilor clanului că este pe cale de dispariție caracterul lor unde nevestele nu aveau voie să vorbească despre părțile intime.

Citește și: VIDEO Interlopul Anaser Duduianu spune pilde live. Mircea Nebunu face petreceri cu Salam

Anaser Duduianu este pe lista Most wanted a Poliției Române din 14 august 2020, la zece zile după ce șeful clanului, Emi Pian, a fost ucis într-o încăierare în cartierul Giulești, după o partidă de barbut. 

El este cercetat în dosarul maneliștilor pentru că i-ar fi șantajat pe Florin Salam și pe alți maneliști celebri să cânte gratis la unele petreceri. De asemenea, el și alți membri ai clanului le-ar fi luat banii maneliștilor, câștigați din cântări.

Citește și: Avocatul lui Anaser Duduianu a vrut identitatea martorilor sub acoperire din procesul maneliștilor

”Împotriva acestuia a fost emis de Judecătoria Sectorului 1 București, mandatul de arestare preventivă, nr. 86 din data de 14.08.2020, pe o perioadă de 30 de zile, pentru săvârșirea infracțiunilor de șantaj, tâlhărie și tâlhărie calificată”, se arată în decizia de urmărire postată pe site-ul poliției.

Anaser Duduianu susține că anchetatorii au făcut ”blat” în dosarul maneliștilor

Surse judiciare arătau în vara lui 2020 că mai mulți membri al clanului Duduianu i-ar fi pus pe artiști să cânte gratis.

Printre cei tâlhăriți erau Florin Salam și Nicolae Guță. 

Nouă membri ai clanului Duduianu au fost săltați atunci și duși la audieri, iar alături de Anaser și Ștefan (fratele său) erau și Seif, Aramis și Denom, toți din același clan.

Citește și: Anaser Duduianu, urmărit internațional, face live după live: Jur că nu mai vreau să fiu șmecher

Anaser susține că nu i-a șantajat și jefuit pe maneliști, doar că i-a dat un pumn unuia dintre ei.

”Nu l-am tâlhărit pe Ghiță Adriano, pe Babanu, nu l-am șantajat pe Salam. Singura faptă pe care o recunosc e că i-am dat un capac sau un pumn lui Bujilă care e cumătrul nostru, nașul lui frate-miu, David. Și i-am rupt geaca de pe el și m-am certat cu el”, transmitea Anaser pe Facebook.

Citește și: INTERCEPTĂRI Șefii Duduienilor, supărați pe maneliști: Îi tai limba lu' Salam, să moară copiii mei

”Dacă am făcut ceva, dă-mi închisoare pe viață, fă-mi ce vrei. Dar să ne exterminați? Păi avem și noi familii, avem copii care ne iubește, care ne respectă, care ține la noi. Și nu noi suntem oamenii care mâncăm banii țării. Noi am ajuns în România oamenii de serviciu. Adică, dacă se face o campanie electorală, ca primă arestare e hai să îi arestăm pe Duduieni ca să vadă România că distrugem clanuri.

Citește și: Interlopul Bebino, zis King Kong, este din nou liber. Ce i-a transmis Mircea Nebunu

De unde face live-uri Anaser Duduianu. Îi era frică să nu fie asasinat

Anul trecut, când se plângea că este nevinovat, era la Cancun, în Mexic, după spusele lui. 

El a făcut atunci ”dezvăluiri” despre clanurile interlope rivale.

Citește și: VIDEO Anaser Duduianu, urmărit internațional, live din Cancun: Toate drumurile duc la Rahova

Clanul vizat de interlop era Vasiloi, aliați în trecut, despărțiți de afacerile ilegale. Florin Duduianu a transmis că are informații că acest clan ar încerca să-l asasineze și că ar fi pus chiar și un preț pentru moartea lui.

Citește și: Interlopii Anaser Duduianu, Romeo Ursu și Miluț, pe lista Most Wanted. Primii doi fac live pe TikTok

Lista Most Wanted a Poliţiei Române conţine 82 de nume. Printre cei mai urmăriţi români se află – pe lângă nume grele ca Zaher Iskandarani, Ioan Grad, Jenică Boierică, Codruţ Marta sau Gabriel Popoviciu și Anaser, unul dintre liderii clanului Dudu­ianu din Bucureşti. 

În toamna anului 2020, Anaser era în Anglia unde a fost implicat într-un scandal cu alți interlopi români. Atunci a fost bătut de interlopii craioveni din clanul Sărdaru, care sunt specializați în furturi de pe carduri bancare.

Citește și: Interlopul Bebino, zis King Kong, este din nou liber. Ce i-a transmis Mircea Nebunu

El a fost internat la un spital din Birmingham, aflându-se sub paza Poliției. După ce va fi externat, vărul lui Emi Pian urma să fie audiat de britanici, apoi va fi predat autorităților române. Însă acest lucru nu s-a mai întâmplat.

După unele surse este în SUA, însă după spusele lui, interlopul se află în Cancun, Mexic. 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te