Un copil de 6 ani a fost rănit de o poartă de fotbal. În ce stare este micuțul?

DE Eduard Niculescu | Actualizat: 07.04.2024 - 16:21
Un copil de 6 ani a fost rănit de o poartă de fotbal - Foto: Pixabay - cu rol ilustrativ

Un copil de 6 ani a fost rănit de o poartă de fotbal. O simplă joacă pe un teren de fotbal a băgat în spital, în stare gravă un băiețel dintr-o comună bihoreană.

SHARE

Un copil de 6 ani a fost rănit de o poartă de fotbal. Joaca celor mici se poate termina tragic, mai ales dacă nu sunt supravegheați. Asta s-a întâmplat, sâmbătă, și cu un băiețel de 6 ani din județul Bihor.

Un copil de 6 ani a fost rănit de o poartă de fotbal. În ce stare este micuțul?

Porțile de fotbal pot deveni adevărate capcane pentru cei mici. Deși par inofensive, ele au cauzat și în trecut mai multe accidente grave, soldate inclusiv cu moartea unui copil

Astfel, în 2019, în comuna bihoreană Dobrești, Larisa Ivan, o fetiță de doar 7 ani, a murit după ce poarta metalică din curtea școlii din Crâncești a căzut peste ea și a zdrobit-o.

Doi ani mai târziu, directorul adjunct al școlii, Ioan Milian, administratorul unității de învățământ, Florin Știube, și viceprimarul comunei, Popuș Florin, au fost trimiși în judecată pentru ucidere din culpă, dosarul fiind și azi pe rolul Judecătoriei Beiuș.

Citește și: Amendă sau închisoare pot primi cei care stau la bloc și schimbă mobila veche din casă. Cum se poate

De data aceasta, sâmbătă seară, o poartă metalică de pe un teren de fotbaldin comuna bihoreană Ciumeghiu a căzut peste un copil de 6 ani.

Potrivit unui comunicat transmis duminică de Poliția Bihor, oamenii legii au fost alertați prin apel la 112 în jurul orei 19.30.

Copilul de 6 ani se juca cu un prieten, de 8 ani, tot din Ciumeghiu, când poarta s-a desprins și a căzut.

Băiatul rănit a fost transportat de urgență la Spitalul Județean din Oradea, având răni grave la cap, membre și torace. Sâmbătă seară, el a fost operat, iar apoi internat pe secția de Terapie Intensivă.

„A avut un traumatism cranian sever și alte leziuni la nivelul corpului. Era în comă, a avut nevoie de asistarea respiratorie. S-a intervenit chirurgical și este internat pe secția de Terapie Intensivă”, a declarat dr. Hadrian Borcea, șeful UPU-SMURD conform ebihoreanul.ro.

Se fac cercetări pentru a se lămuri cum a căzut poarta cu pricina și a cui este responsabilitatea acestui incident grav.

Citește și: Cine a fost fiul de emigrant român ce a creat mașina din „Înapoi în viitor”? Filmele l-au salvat

„Polițiștii Secției nr. 9 de Poliție Rurală Cefa continuă cercetările în cauză sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Salonta, pentru stabilirea cu exactitate a cauzei și împrejurărilor producerii nefericitului eveniment”, a declarat și agentul șef Alin Laza, ofițer de presă în cadrul IPJ Bihor. potrivit sursei citate.

Î

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te