Un bărbat, ucis în bătaie pe terasa unui magazin de un tânăr consătean. I-a rupt splina și toracele

DE Mircea Neacșu | Actualizat: 18.08.2022 - 12:49

Un bãrbat de 35 de ani din comuna Albești, județul Botoșani, a fost ucis în bãtaie, weekend-ul trecut, de cãtre un tânăr consãtean de 20 de ani pe terasa unui magazin din localitate. Între cei doi exista un conflict mai vechi.

SHARE

Confom certificatului medico-legal, bãrbatul de 35 de ani a murit în urma unei hemoragii interne, cauzatã de o rupturã de splinã, un traumatism toraco-abdominal si insuficientã cardio-respiratorie acutã. Altfel spus, victima a fost stâlcitã în bãtaie de cãtre rivalul sãu.

Rudele îndoliate ale bãrbatului de 35 de ani, din comuna Albești, ucis în bãtaie, sâmbãtã dupã amiazã, de cãtre un consãtean, au fãcut publice cauzele decesului acestuia. Astfel, conform certificatului medico-legal, victima a decedat din cauza loviturilor primite, cele mai multe în zona pieptului. Loviturile au provocat o hemoragie internã, ca urmare a rupturii de splinã, un traumatism toraco-abdominal si insuficientã cardio-respiratorie.

Citește și: VIDEO O tânără și-a ucis soțul pe care l-a filmat în timp ce agoniza. A fost lăsată în libertate

Rudele bãrbatului ucis cer autoritãtilor ca vinovatii sã fie trasi la rãspundere pentru faptele comise.

„Am sã merg pânã în pânzele albe sã-i fac dreptate frãtiorului meu drag. Am sufletul plin de durere si chiar dacã multi te-au considerat, poate, cel mai slab sau neputincios, voi lupta pentru a-ti face dreptate”, a spus, pe retelele de socializare, sora bãrbatului ucis în bãtaie.

Crima înfiorãtoare a avut loc sâmbãtã dupã amiazã, pe terasa unui magazin situat la intrarea în localitatea Albesti, comuna Albesti. Martorii au povestit cã victima a fost atacatã de câtiva indivizi care s-au dat jos dintr-o dubã de culoare albã, l-au lovit pe bãrbat si apoi au fugit de la fata locului.

Citește și: O familie din Timișoara a făcut 19 ore până în Lefkada cu mașina electrică. Încărcarea a fost 3 ore

„Erau patru într-o dubã de culoare albã. Au oprit aici, în fatã si l-au luat pe Cãtãlin la bãtaie, cu picioarele. L-au lovit mai mult în piept, dupã ce a cãzut la pãmânt. Apoi s-au urcat în masinã si au plecat cãtre Corni (satul vecin – n.r.)”, au povestit martorii.

La fata locului a fost solicitatã prezenta unei ambulante, dar medicii nu au putut decât sã constate decesul. Cazul a fost preluat de politisti si procurorii criminalisti, care fac cercetãri pentru a stabili, cu exactitate, cum s-au petrecut faptele si cine sunt autorii sau autorul teribilei crime.

În urma anchetei procurorilor s-a stabilit faptul cã vinovat de comiterea faptei se face un tânãr de 20 de ani cu care victima ar fi avut un conflict mai vechi. Însotit de câtiva prieteni, atacatorul se plimba, cu o autoutilitarã, prin sat. Si-a vãzut rivalul pe terasa magazinului, a oprit, s-a dat jos si l-a luat la bãtaie. A fost oprit, la un moment dat, de cãtre unul dintre însotitorii sãi dar, din pãcate, era prea târziu. Victima, un bãrbat de 35 de ani, rãmãsese inconstientã, întinsã pe cimentul din fata magazinului, relatează vremeanoua.ro.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.