Tramvai deraiat în București. Ce s-a întâmplat de această dată. Nu este primul incident de acest fel

DE Vlad Alexandru | Actualizat: 03.08.2023 - 13:33
Tramvai deraiat Foto: captură Digi 24

Un nou incident cu tramvai s-a înregistrat în București. Este vorba despre Linia 32. Echipele de intervenție încearcă să îl repună pe șine. Nu este primul incident de acest fel în Capitală.

SHARE

Un tramvai a sărit de pe șine, pe o linie din București. Este vorba despre tramvaiul 32. Incidentul s-a produs în zona Pieței Rahova.

Echipele STB de intervenție lucrează să îl repună pe șine. Nu s-a înregistrat nicio victimă.

Tramvai deraiat în București. Ce s-a întâmplat de această dată. Nu este primul incident de acest fel

”Linia 32 – blocată în zona Sos. Alexandriei/Sos. Antiaeriană, pe sensul spre Depoul Alexandria. Cauza: deraiere”, a transmis Societatea de Transport București (STB).

Echipele de intervenție ale operatorului de transport încearcă să repună tramaviul pe linie, dar din cauza complexității operației au fost solicitate și alte utilaje.

Citește și: Un tramvai din București a deraiat și a blocat circulația

În urma incidentului, linia 32 a rămas blocată în zona Șoseaua Alexandriei și Șoseaua Antiaeriană, iar traficul în zonă se desfășoare cu mare greutate.

De asemenea, conform STB, pentru preluarea fluxului de călători, se înființează o linie navetă între depoul Alexandria și Piața Chirigiu, cu întoarcere pe Strada Năsăud.

Până în prezent, nu au fost raportate victime ca urmare a deraierii, însă personalul feroviar și autoritățile sunt în continuă alertă pentru a preveni riscuri suplimentare și pentru a asigura siguranța tuturor celor implicați.

Călătorilor li se recomandă să fie în permanență informați cu privire la starea traficului și la eventualele alternative de transport disponibile în zonă.

De asemenea, aceștia sunt rugați să respecte indicațiile personalului feroviar și ale autorităților prezente la fața locului, astfel încât intervenția să se desfășoare în condiții optime și să se minimizeze efectele negative ale incidentului.

În acest moment, nu există o estimare exactă a duratei intervenției și a reluării circulației pe linia 32. Însă compania de transport feroviar se angajează să ofere informații actualizate pe parcursul intervenției și să informeze publicul cu privire la progresul înregistrat în remedierea situației.

Citește și: Un tramvai s-a rupt pe Bulevardul Chișinău din Capitală

Incidente cu tramvaie în București

Acesta nu este un incident singular. În ultimele luni, o serie de astfel de evenimente s-au produs pe liniile RATB.

În luna iunie, un tramvai a deraiat și s-a lovit un altul. S-a întâmplat tot pe linia 32

Tot în iunie, un tramvai a deraiat în zona șoseaua Progresului din București. Două linii, 25 și 47 au fost blocate timp de aproape o oră.

În iunie și iulie au fost probleme pe linia 41. În luna mai, un tramvai a fost blocat pe strada Buzești din cauza unui vagon defect. 

Acestea sunt doar câteva dintre incidentele din acest an.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te