Teleormănean, dat afară din CSM Alexandria după un comentariu la adresa Vioricăi Dăncilă

DE Adelina Sahlean | Actualizat: 29.11.2019 - 12:29
Cristian Chiriță/Foto: LiberînTeleorman

Cristian Chiriță este statistician la CSM Alexandria. După ce a scris pe Facebook că meciul de baschet programat în ziua mitingului electoral al Vioricăi Dăncilă în Teleorman nu s-a putut desfășura la Alexandria, acesta a fost concediat.

SHARE

Decizia concedierii sale a fost luată de directorul CSM Alexandria, Șerban Slăbescu, care duce mai departe politica agresivă a PSD în mediul public. De-a lungul vremii, mai multe persoane din Teleorman s-au plâns de faptul că se tem de eventuale concedieri, în cazul în care și-ar exprima nemulțumirile pe Facebook.

Acesta a scris și pe Facebook despre cele întâmplate, pentru că își dorește ca adevărul să fie cunoscut, mai ales că, în cazul lui, nu mai e nimic de pierdut. Acesta aduce la cunoștința publicului și alte neajunsuri ale activității sale la CSM, cum este, de pildă, faptul că, în calitate de angajat al CSM Alexandria a folosit laptopul personal, deoarece instituția nu a pus la dispoziția celor responsabili de statistică nici măcar un banal calculator.

“Deci, vă amintiți de postarea mea despre faptul că un meci de baschet nu s-a putut desfășura în Sala Polivalentă din Alexandria, dacă nu mă înșel era în data de 7.11.2019, deoarece avea “duamna” Dăncilă miting electoral în acea zi în sală? Informația a fost preluată de baschet.ro și alte publicații și a devenit mediatizată la nivel național aducând probleme de imagine organizatorilor! În fine, azi mi-a sosit “răsplata”! Am fost informat că nu o să mai fiu statisticianul CSM Alexandria! Decizia a fost luată de directorul CSM Alexandria, Șerban Slăbescu! Da’ nu mi-a transmis-o personal, deși ne-am intersectat luni seara la un meci al CSM Alexandria, eu ocupându-mă de statistică, lucru pe care îl fac de câțiva ani la Alexandria! Nu vă gândiți că e o indemnizație mare, primesc o indemnizație netă în valoare de 75 lei! Iar cei care au habar de statistică la baschet știu ce înseamnă să ții jurnalul unui joc de baschet! O medie foarte mare de click-uri pe minut! În opinia d-lui director al CSM Alexandria, un statistician de baschet se formează peste noapte! O să îi dau ocazia să demonstreze acest lucru! Pentru că eu înțeleg să îmi păstrez demnitatea, nimeni nu a reușit să mă facă să tac, mai ales pe probleme politice! Dacă și statistica de baschet trebuie făcută la Alexandria de un pesedist… Cum am zis, e o indemnizație foarte mare, e vorba de o sumă imensă! Să mai zic că am lucrat pe laptop-ul meu deoarece conducerea CSM Alexandria nu a pus la dispoziție secției de baschet un laptop? Meciul acesta a fost ultimul pentru mine în calitate de statistician la Alexandria! , a scris astăzi Chiriță pe Facebook.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te