Suma infimă din care trăiește Ioana Tufaru și copilul. Nici să fac figurație la teatru nu mai prind

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 21.09.2023 - 20:19
Suma infimă din care trăiește Ioana Tufaru și copilul. Nici să fac figurație la teatru nu mai prind - Foto: Viva / imagine cu caracter ilustrativ

Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu și a lui Dan Tufaru, în vârstă de 47 de ani, are mari probleme financiare. Ea a ajuns să trăiască de pe o zi pe altă dintr-un ajutor social, împreună cu soțul și fiul lor de 7 ani.

SHARE

Ioana Tufaru a tot vorbit, de-a lungul anilor, despre problemele financiare cu care se confruntă familia ei. Fiica Andei Călugăreanu, alături de soțul ei, Ionuț Mardare și fiul lor, Luca, sunt nevoiți să supraviețuiască în fiecare lună cu o sumă extrem de mică. Vedeta a mărturisit câți bani le intră lunar în casă.

Citește și: Povestea lui Sergiu Malagamba, arestat pentru că era prea elegant. A lansat moda ce îi poartă numele

Ioana Tufaru trăiește dintr-o sumă infimă 

Ioana Tufaru încearcă să-i ofere un trai decent fiului ei, Luca. Fiica Andei Călugăreanu, care a murit în urmă cu trei decenii, trăiește dintr-un ajutor social, alături de soțul și fiul ei. Ioana Tufaru susține că ea și soțul ei au probleme de sănătate și nu pot munci.

Ioana Tufaru a declarat că abia se descurcă de pe o zi pe alta. Aceasta primește un ajutor social de 1100 de lei pe lună, din care trăiesc atât ea, soțul și copilul lor. Mai mult, Luca a început să meargă la școală, iar cheltuielile sunt din ce in ce mai mari.

„Ne este foarte greu. Trăim trei persoane din 1.100 de lei pe lună. La teatru nu am mai prins nimic că mergeam și făceam figurație acolo, mai câștigam un ban. Băiatul a început și el scoală, cheltuială multă și cu el. Soțul nu mai lucrează pentru că s-a pensionat pe caz de boală. Momentan, am depus dosarul și așteptăm să vedem cât primește și el”, a spus Ioana Tufaru, pentru Click!

În momentul când s-a aflat că este însărcinată, în șase săptămâni, socrul Ioanei Tufaru a ales să o dea afară pe aceasta din casă, din cauză că se săturaseră să îi întrețină pe amândoi. Astfel că, Ionuț, partenerul său de viață, a decis imediat să își urmeze femeia cu care urma să aibă un copil.

Auzind de cele întâmplate, în acea perioadă, cum că cei doi au ajuns să doarmă în parc, Gigi Becali a ales să le facă cadou un acoperiș deasupra capului, o garsonieră unde să doarmă și să își ducă traiul liniștiți.

Citește și: De ce nu a fost primit la școală copilul Ioanei Tufaru, fiica Andei Călugăreanu. Am plecat plângând

Ioana, Ionuț și fiul Luca locuiesc într-o garsonieră pusă la dispoziție de Gigi Becali. Familia nu plătește chirie, întreținere, apă sau curent, așa că veniturile se duc pe mâncare și alte nevoi personale.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te