Schimb de mesaje dintre fata care apare în filmulețele cu Vlad Pascu și mama ei. ”Ai grijă!”

DE Vlad Alexandru | Actualizat: 22.08.2023 - 22:37
Accident grav în 2 Mai Foto: adevarul.ro

Apar noi informații în cazul lui Vlad Pascu, șoferul care s-a urcat drogat la volan și a produs un accident grav la 2 Mai, în urma cărora au murit 2 tineri. Fata care apare cu el în videoclipuri are câteva schimburi de mesaje cu mama ei. Ce îi spune aceasta.

SHARE

În mediul online încep să apară tot mai multe imagini cu Vlad Pascu, tânărul care s-a urcat drogat la volan și a ucis doi oameni. 

Tânăra care apare în clipul în care Vlad, șoferul drogat, se laudă că are „businessuri de mai mulți bani decât o să aveți voi dacă faceți foamea cu pateu toată viața”, publica pe TikTok, în trecut, discuții uluitoare cu mama sa.

Schimb de mesaje dintre fata care apare în filmulețele cu Vlad Pascu și mama ei. ”Ai grijă!” 

„Mi-au dat tramadol. Și cred că am aberat de la anestezie”, scria tânăra într-un mesaj către mama ei, la care femeia îi răspunde: Aha. Știi ce e ăla?”. Tânăra răspunde: „Da. Am mai luat.”, și pune emoticoane cu fețe care râd.

Tramadol este medicamentul cel mai des prescris pacienților care suferă de dureri, în general fiind utilizat de pacienții cu stadii avansate ale unor boli precum cancerul, ori în urma unor intervenții chirurgicale, incluzând chiar și unele intervenții stomatologice precum extracții multiple sau implantul dentar. Acest analgezic este similar morfinei și dă extrem de rapid dependență.

Sursa: realitatea.net

Potrivit dcnews.ro, în alt mesaj, mama fetei îi scrie tinerei: „Ai grijă că ești urmărită de Poliție. Să nu faci prostii”. Fata îi răspunde: „Nu fac”.

Mesajele au fost postate pe TikTok chiar de tânăra care apare în videoclip alături de Vlad, scrie realitatea.net.

Vlad Pascu, dosar penal la 13 ani

Conform unor informații transmise de DIICOT, Vlad Pascu a mai avut două dosare penale pentru consum și deținere de droguri pe lângă cel de pe 19 august întocmit după accidentul de la 2 Mai. 

Primul l-a avut la 13 ani când jandarmii l-au prins cu droguri asupra lui.

”În fapt, la data de 5 aprilie 2017, a fost depistat de lucrători din cadrul Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului București  pe o stradă din Capitală, având asupra sa o foiță de hârtie de culoare albă și  o punguță din material plastic transparent  conținând cantitatea totală de 0,39 grame canabis.

Citește și: Accident teribil, în 2 Mai. Un șofer drogat a intrat într-un grup de pietoni și a ucis două persoane

 Prin ordonanța din 30.10.2019 s-a adoptat în acest dosar o soluție de clasare cu privire la infracțiunea de deținere, fără drept , de droguri de risc, în vederea consumului propriu, prev. de art. 4 alin. 1 din Legea 143/ 2002 cu motivarea că potrivit art. 113 alin. 1 Cod penal, minorul care nu a împlinit vârsta de 14 ani nu răspunde penal”, a transmis DIICOT.

Citește și: Șoferul care a ucis doi tineri la 2 Mai conducea un Mercedes de colecție. Zoia Ceaușescu avea unul

”În cel de al doilea dosar înregistrat  la DIICOT în anul 2022, s-au efectuat cercetări cu privire la fapta de  deținere, fără drept, de droguri de risc, în vederea consumului propriu, prev. de art. 4 alin. 1 din Legea 143/ 2002 reținându-se că la data de 3 februarie 2022 aceeași persoană (având vârsta de 18 ani) a fost depistată de organele de poliție în incinta unui complex comercial din municipiul București având asupra sa un pliculeț din material plastic transparent ce conținea cantitatea de 0,68 grame canabis”, a mai transmis DIICOT.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te