Scandal într-un restaurant din București: temutul interlop Nuredin Beinur, împușcat de „Francezu”

DE Răzvan Nicolae | Actualizat: 20.03.2022 - 08:59
Scandal într-un restaurant din București: temutul interlop Nuredin Beinur, împușcat de „Francezu”. / Foto: cancan.ro

Temutul interlop Nuredin Beinur a fost împușcat cu un pistol cu bile de cauciuc, sâmbătă dimineața în jurul orei 5.00, în fața restaurantului Voievodal din Capitală. Tibi Ștefan, zis „Francezul”, un interlop din Constanța, a tras cu arma după ce Beinur l-ar fi înjurat.

SHARE

„Povestea” a început vineri spre miezul nopții, când, la restaurantul amintit, era petrecere mare. Interlopii chefuiau pe ritmuri de manele și cu băutură din belșug. Era ziua unuia dintre frații Caran, cunoscutul clan de interlopi din București. Totul în localul „Voievodal”, al cărui proprietar este Marian Chiață, implicat la sfârșitul anilor ’90 în operațiunea ”Țigareta”, relatează cancan.ro.

Scandalul a început sâmbătă în zori, când Nuredin Beinur a intrat într-un conflict verbal cu Tibi. L-ar fi înjurat de mai multe ori, iar interlopul bișnițar avea să acționeze, jumătate de oră mai târziu.

Citește și: Moscova: Kievul vrea să însceneze un atac rusesc asupra diplomaților occidentali mutați la Lvov

Beinur a fost chemat afară, în fața restaurantului, a ieșit, iar acolo a fost întâmpinat de mai multe persoane, între care Tibi. S-a tras cu  pistolul cu bile de cauciuc în Beinur. A fost nimerit în cap, în mâini, în corp, în picioare.

Imediat, din restaurant și-au făcut apariția amicii lui Beinur, care i-au sărit în apărare. L-au bătut măr pe Tibi Ștefan, l-au lăsat într-o baltă de sânge. A fost apelat numărul de urgență 112, dar, până să ajungă Poliția, Beinur a fost dus la spital. La Floreasca, în primă fază, fiind transferat, din cauza rănilor severe, la Spitalul Militar. Și cel care l-a scos pe interval avea să ajungă la urgențe.

Citește și: Bilanțul negru de la Harkov: Peste 260 de civili uciși de armata rusă, printre care 14 copii

Poliția a reținut o persoană

Poliţia Capitalei a anunţat că un bărbat suspectat în acest caz s-a predat, iar după audieri a fost reţinut.

”Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, nerespectarea regimului armele şi muniţiilor şi uz de armă fără drept, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1”, a transmis Poliţia Capitalei.
 
Dosarul a fost deschis, sâmbătă dimineaţă, după ce Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti a fost sesizată de către o unitate spitalicească cu privire la faptul că la camera de gardă s-au prezentat, cu mijloace proprii, doi bărbaţi care prezentau leziuni.
 
Poliţişti din cadrul Secţiei 2 au stabilit că acei doi bărbaţi ar fi fost implicaţi într-un conflict, în interiorul unui restaurant din Sectorul 1, iar una dintre victime a fost lovită de un proiectil din cauciuc, relatează news.ro.
 
Conform sursei citate, au fost depistate şi identificate mai multe persoane ce se aflau in interiorul restaurantului, toate fiind duse la audieri.
 
Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1. 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te