Românca supranumită "Badanta Diabolică" a ajuns la închisoare. Ce i-a făcut unui italian octogenar

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 05.09.2022 - 15:05
Româncă supranumită "Badanta Diabolică" a ajuns la închisoare Foto: rotalianul.com

Cleopatra Valentina Vasile (48 de ani), rezidentă în Genova, supranumită "Badanta Diabolică" a fost condamnată definitiv la închisoare după ce a abuzat de un octogenar italian.

SHARE

În primele zile ale anului 2016 octogenarul a contactat românca pe un site de întâlniri, apoi povestea a continuat acasă la italian, unde cei doi au avut o relație intimă în care erau incluse și practici sado-masochiste. De asemenea, Cleopatra a profitat de moment, pentru a face câteva fotografii partenerului ei ocazional, surprins în situații indecente.

Citește și: Victimele birocrației: Interlopul clujean Omar Jamal și-a ucis mama și bunica deși era condamnat

Problemele pentru octogenar au început la câteva zile după întâlnire, când românca i-a dezvăluit că a publicat acele fotografii pe un site de matrimoniale, cerându-i astfel 650 de euro pentru a le șterge.

Citește și: Domnica, marea dragoste a lui Amza Pellea. Fostă gimnastă, mergea în picioare pe motocicletă

Pensionarul italian a depus plângere la poliție și a denunțat-o pe româncă pentru șantaj. Astfel, a fost organizat un flagrant delict. Opt zile mai târziu, octogenarul i-a dat femeii cei 650 de euro solicitați într-un plic.

Românca n-a făcut decât câțiva pași și s-a trezit înconjurată de carabinierii din Verona, care au arestat-o pe loc pentru o infracțiune flagrantă. Bătrânul a decedat între timp și nu a putut participa la încheierea procesului care, într-un final, i-a făcut dreptate.

Badanta Diabolică n-a reușit să păcălească instanța

Cleopatra Valentina Vasile a fost condamnată definitiv de trei ani și patru luni de închisoare, plus plata a 3.000 de euro cheltuieli de judecată, după ce a fost acuzată de extorcarea unui bărbat de 88 de ani rezident în Verona (Veneto).

Femeia a fost găsită vinovată că l-a șantajat pe bătrân, cerându-i bani pentru a nu publica online fotografiile întâlnirilor lor intime.

Potrivit judecătorilor, Cleopatra ar fi pretins mai întâi 300, apoi 650 de euro de la bătrân, după o întâlnire intimă în care femeia trebuia să șteargă fotografiile, postate tot de ea, cu bătrânul dezbrăcat și în ipostaze deocheate, de pe un site de întâlniri.

Românca a fost condamnată atât de Tribunalul din Verona, pe 14 iulie 2020, cât și de Curtea de Apel din Veneția, prezidată de judecătorul Carlo Citterio, pe 11 mai 2022. De altfel, judecătorii de apel nu au efectuat nicio constatare asupra fondului cauzei, datorită faptului că recursul a fost depus cu întârziere la Curtea de Apel venețiană de către judecătorii celei de a doua instanțe.

În fond, verdictul final este același cu sentința Tribunalului veronez. În dispozitivul său, judecătorii de ultimă instanță au declarat recursul ca fiind inadmisibil, confirmând astfel decizia judecătorilor de apel.

În procesul de recurs, apărarea româncei a susținut că, în realitate, cererea celor 650 de euro a făcut parte dintr-o simplă negociere de rambursare a cheltuielilor suportate de Cleopatra pentru călătoria de la Genova la Verona.

Însă judecătorii Curții de Apel nu s-au lăsat păcăliți: „Exagerarea sumei solicitate, de 650 euro”, se arată în motivarea hotărârii de apel, „față de sumele cheltuite pentru efectuarea celor două călătorii cu trenul din orașul ligurian la Verona (echivalentul a 130 de euro), exclude posibilitatea de a presupune că intenția inculpatei a fost de a obține rambursarea sumelor cheltuite”.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te