Rechizitoriul crimelor din Caracal: Dincă angaja menajere și le plătea să se culce cu el

DE Mircea Marian | Actualizat: 17.01.2020 - 17:51

Potrivit informațiilor din dosarul crimelor din Caracal, informații publicate de Libertatea, presupusul ucigaș Gheorghe Dincă angaja femei în gospodărie și le plătea pentru a se culca cu ele.

SHARE

„În casa și locuința sa au avut acces femei de diferite condiții sociale și diferite vârste, pe care le solicita inițial pentru prestarea contra cost de muncă în gospodărie și cu care finalmente a întreținut relații sexuale, pentru aceste relații inculpatul DINCĂ GHEORGHE plătind sume modice de bani” se arată în rechizitoriul citat de Libertatea.

Anchetatorii apreciază că Dincă era un om „cu o sexualitate exacerbată pentru vârsta sa (constatată cu ocazia expertizei psihiatrice și a analizei comportamentale), preocupat până la obsesie de propria virilitate și convins de efectul stimulant al sexului oral”. În consecință, el ar fi pierdut orice respect pentru femeie ca individ, aceasta devenind, în mentalul său, un simplu obiect de satisfacere a plăcerilor sexuale.

Rechizitoriul mai arată că Dncă nu și-ar fi dat seama că Alexandra Măceșanu a sunt al 112, deși a găsit-o cu telefonul deschis. „În momentul în care Dincă s-a întors acasă și a văzut telefonul deschis și aproape de Măceșanu, el a crezut-o pe aceasta când i-a spus că se juca un joc pe telefon. Este de asemenea posibil ca Dincă chiar să fi crezut că Măceșanu a petrecut tot acel timp cu el fiindcă așa și-a dorit și ea. El își dorea să creadă acest lucru și, prin urmare, nu i-a pus și alte întrebări în momentul în care aceasta i-a răspuns că doar juca jocuri pe telefon”, susțin procurorii.

Ei apreciază că uciderea Luizei Melencu i-a creat lui Dincă sentimentul că nu va prins, așa că a făcut greșeli. „Sentimentul de succes al lui Dincă în ceea ce privește răpirea, agresiunea sexuală, uciderea și eliminarea cadavrului lui Melencu, fără a fi prins de organele însărcinate cu aplicarea legii, l-a făcut pe acesta să lase garda jos și să comită greșeli în ceea ce privește răpirea, agresarea sexuală și uciderea lui Măceșanu (ex. a lăsat-o pe această singură în casă cu un telefon mobil la îndemână)”, arată rechizitoriul publicat de Libertatea.

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2020 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Aici puteti modifica setarile de Cookie -