”Procurorul” Cornel Dinu, dezlănțuit împotriva lui CTP și a ”sodomagomoriștilor” USR PLUS

DE Răzvan Nicolae | Actualizat: 02.11.2020 - 11:31
Foto: captură Fanatik.ro

Fostul jucător și antrenor de fotbal Cornel Dinu, poreclit ”Procurorul”, care a fost și pe lista de consilieri PSD la Primăria Capitalei, s-a dezlănțuit, într-un editorial pentru Fanatik.ro, împotriva lui CTP și a ”sodomagomoriștilor” USR PLUS în scandalul cu Patriarhul Daniel.

SHARE

Vă prezentăm mai jos câteva pasaje din editorialul scris de Cornel Dinu pentru Fanatik.ro:

 • ”Sâmbătă și duminică focul lumânărilor și binecuvântarea sfântă din ceruri au adus în locurile de veci ale creștinilor din țintirimuri lumina ce alungă mereu în istoria lumii întunericul comportamentelor de cavernă.

  Din păcate, mai ales la noi, zilele premergătoare sfârșitului de săptămână au consemnat atacuri sălbatice asupra credinței în Divinitate… …Dar și asupra unor oameni providențiali, zămisliți tocmai din miracolul crucii în numele Tatălui, Fiului și Sfântului Duh.”

 • ”Amintindu-mi că, în urmă cu ceva timp, flamboaiantul critic de artă Vittorio Sgarbi releva că afirmația celui mai apreciat scoțian al ultimului secol din filmul „În numele trandafirului” al regizorului francez Jean-Jacques Annaud (1986), după romanul cu același nume al lui Umberto Eco, „Și comedia este un mijloc de a spune adevărul”, trebuie, cel puțin, să ne pună pe gânduri…

  Venind și din frământările și creațiile metafizice, retorice, cu o consecință… știință, chiar și politică a lui Aristotel. E conflict între franciscani și benedictini și în marele roman amintit al lui Eco…

  Dar în niciun caz exchibițiile jalnice, primitive ale acestui distrugător de tradiții care este USR-Plus și turma sa de sodomagomoriști, prin ceea  ce au făcut în ultimele zile nu mai este deloc, ca la început, o… comedie. Nici măcar o dramă sau o tragedie… Semne și fapte certe mai degrabă de genocid al civilizației, atâta câtă a fost și ea până acum…

  Cum se poate explica altfel că noii învestiți din hohotul de râs cinic din când în când al istoriei, n-au vrut să jure cu mâna pe Biblie, Cartea Sfântă ce ne-a fost dată din spațiile Spațiului pentru a consfinți că orice instituție a statului nu poate exista fără morala creștină?”

 • ”Mai aveți și tupeul obraznic, voi, care aveți doar câteva secunde în istoria lumii, să pângăriți credința milenară a românilor!”


 • ”Cum să-ți permiți să îl jignești pe eruditul Patriarh Daniel, doctor în teologia protestantă, unul dintre slujitorii ecumenismului paretetic, altfel decât dacă vrei să distrugi credința și toleranța pe care n-o meritați din partea neamului românesc?! Adică existența noastră! Pentru că, până la voi, credința n-a fost pusă niciodată la îndoială decât de stalinismul bolșevic și exporturile sale.”


 • ”Sigur că descreierații parcă turbați ai neomarxismului globalizator s-au infiltrat peste tot. Ca viermii într-un copac ce poate fi roditor dacă-i îngrijit cum trebuie.

  După atacarea lui Mugur Isărescu, a urmat cea a reputatului istoric și bun român, profesorul Ion Aurel Pop, președintele Academiei Române. Acuzați de șobolani intrați în șerpăria CNSAS pentru că tot ce-a fost și încă mai este valoros românesc trebuie să piară.”


 • ”Priviți cu atenție chipurile acestor slujbași ai întunericului neomarxist globalizator. Indiferent de inițiale: C.T.P., M.H., C.A. (sau Cl.Ar. deși numai clară nu e, săraca făptură…), K.W.I., D.C., D.B. și prea mulți alții ce ne-au năpădit întru aducere cu fruntea în altă țărână.

  Par „arieni”… se dau „arieni”… rasa superioară… Dar trăsăturile, nu numai comportamentale, nu sunt din binefacerile indo-europene, grecești, romane sau germanice.

  Cel puțin prima „inițială” de mai sus aduce, prin felul în care apare spre a spumega a muget, mai mult cu petlițele lui Yagoda și Beria ce omorau zeci de milioane de „dușmani ai poporului”, comandând asasinate din beciurile de la Lubianka în lagărele din Siberia. Sau cu cele cu capete de Yorick shakesperian de pe uniformele negre ale scelerării germane de după 1933…”

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

 • Revista tipărită
 • Acces parțial online
 • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

 • Revista tipărită
 • Acces total online, inclusiv arhivă
 • Newsletter
Abonează-te

Digital

 • Acces total online, inclusiv arhivă
 • Newsletter
 •  
Abonează-te

© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.