Povestea fetei de 15 ani care a murit după ce a ieșit la plimbare cu mașina. Prietenii au scăpat

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 13.08.2023 - 21:02
Povestea fetei de 15 ani care a murit după ce a ieșit la plimbare cu mașina. Prietenii au scăpat - Foto: Arhivă / imagine cu caracter ilustrativ

Doar 15 ani. O ultimă plimbare cu maşina care s-a sfârşit pentru ea pe un pat de spital, unde şi-a pierdut viaţa în urma rănilor suferite. Morena nu a mai putut fi salvată în ciuda eforturilor făcute de medici.

SHARE

Copila din Dumitreşti, Vrancea, abia terminase clasa a IX-a. Cei dragi spun despre ea că era o fată cuminte şi ascultătoare, iar vestea morţii i-a şocat pe toţi. Accidentul a avut loc duminică dimineaţa, la ora 3.47.

Fata nu a mai avut nicio șansă

Morena se afla în maşina condusă de un tânăr de 21 de ai, împreună cu o altă prietenă de 18 ani, când şoferul a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat în şant.

Prinşi între fiare, tinerii au fost scoşi de echipajele sosite la faţa locului. Conducătorul auto a scăpat cu răni uşoare, iar tânăra majoră, cu o mână ruptă. Adolescenta de 15 ani s-a ales însă cu răni grave. După şase ore de luptă contracronometru, inima ei a cedat pentru totdeauna.

„În cursul nopții trecute, la ora 03:47, polițiștii Serviciului Rutier au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că, pe DN 2N, în afara comunei Bordești, un autoturism condus de un bărbat de 21 ani, a părasit partea carosabilă și s-a răsturnat.

Ca urmare a accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a unei pasagere de 18 ani și vătamarea corporală gravă a unei pasagere de 15 ani. Victimele au fost transportate la spital, iar conducătorul auto nu se afla sub influența alcoolului. Din nefericire, ulterior, victima în vârstă de 15 ani a decedat la spital.”, spune IPJ Vrancea.

Apropiaţii au scris mesaje de condoleanţe. „Sunt șocată…. atât pot spune, un copil… inocent care și-a pierdut viața într-o fracțiune de secundă….! Inconștiența unora, durerea și pierderea altora! Odihnește-te în pace, copilule!”, „Încă sunt în șoc….un suflet atât de tânăr. Odihnește-te în pace, Morena”, „Nu cred! Doamne! Dumnezeu să te odihnească în pace!”, „Ai călcat pedala de accelerație fără a te gândi că vei ucide un suflet atât de tânăr și nevinovat cu un întreg viitor în față...

Citește și: 40.000 de tineri, copii au cântat cu Gheboasă și la Costinești, de „bagabonțeală și trag pe nară”

Ai lăsat în urmă o familie distrusă și îndurerată care în loc să se bucure că fiica lor a ajuns cu bine acasă, se teme de întoarcerea ei între 4 scânduri... Dumnezeu să te odihnească în pace, Morena”, “Dumnezeu s-o ierte! Păcat, mor suflete ne vinovate!!!”, “Dumnezeu să o ierte! Multă putere familiei să treacă peste această grea încercare!”, “Condoleanțe familiei, nu-mi vine să cred, suflet tânar și nevinovat !! Drum lin, fată frumoasă, Dumnezeu să te aibă în paza lui”, “Condoleanțe familiei și putere să ducă această durere! Dumnezeu să o odihnească”.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te