Bittman, tupeu maxim: a cântat la IT Cucina, deși restaurantul fusese amendat cu câteva ore înainte

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 30.11.2020 - 14:44

Dan Bittman a fost surprins sâmbătă, la o cântare în Herăstrău, la restaurantul IT Cucina. Asta chiar dacă polițiștii amendaseră localul cu puțin timp înainte. Patronul localului, însă, spune că Bittman ar fi luat microfonul "de la o fată" și ar fi început să cânte, dintr-o dată.

SHARE

Zona de nord a Capitalei, în special localurile de fițe din Herăstrău sunt mereu în atenția Poliției pentru încălcarea măsurilor impuse de autorități de la începutul pandemiei. Așa se face că și sâmbăta trecută au avut loc controale acolo. La restaurantul IT Cucina au fost date amenzi în valoare totală de 8.000 de lei, însă Dan Bittman nu era prezent la local la ora la care au fost constatate contravențiile, conform Poliției Capitalei. La restaurantul IT Ccucina au mai fost date amenzi, în acest an, pentru același gen de nereguli.

Din imaginile de la evenimentul de sâmbătă, publicate de Newsweek România, este clar că Bittman a apărut ceva mai spre seară, când a și cântat din repertoriul Holograf. Se pare că nici proprietarul localului, Joshua Catellano nu a fost foarte impresionat de amenda pe care tocmai o primise, având în vedere imaginile în care a fost surprins cu Dan Bittman pe melodia "Ți-am dat un inel".

Dan Bittman nu a putut fi contactat pentru a lămuri ceea ce s-a întâmplat, însă așteptăm în continuare un punct de vedere.

Cum a început să cânte Dan Bittman la Cucina

Joshua Catellano, patronul localului IT Cucina spune că nu a fost nicio neregulă:

"Era la masă cu clienții. I-am pus melodia lui și fata care cânta i-a dat microfonul și el a cântat. Nu a fost nimic organizat. Lumea s-a ridicat de la masă și l-a filmat. Totul era afară, la exterior, pe terasa acoperită cu prelată. Cu distanțare, cu tot ce trebuie. În interior nu lucrez. Sunt alții care lucrează în interior, acolo trebuie să verificați

În privința controlului făcut de poliție, Catellano spune că a primit o amendă de 1000 de lei pentru că nu avea registru de casă. 

Tot sâmbătă, polițiștii au avut o reclamație conform căreia primarul Nicușor Dan s-ar afla la Loft, în Herăstrău, fără mască, dar această informație nu s-a confirmat în teren.

Poliția va continua verificările la localurile din Herăstrău și în perioada care urmează, inclusiv la IT Cucina.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.