Pensionar MAI la 50 de ani cu 7.000 lei/lună, deputatul AUR Georgel deplânge soarta românilor săraci

DE Petre Bădică | Actualizat: 19.03.2021 - 23:09
Pensionar MAI la 50 de ani Georgel Badiu / 60m.ro

Partidul Alianța pentru Unirea Românilor are în rândul membrilor săi importanți tineri pensionari. Georgel Badiu are 52 de ani. Cel puțin din 2019, când avea doar 50 de ani, este la pensie.

SHARE

Badiu încasează 10 pensii minime pe țară

Georgel Badiu are 52 de ani. Cel puțin din 2019 (51 de ani), Georgel Badiu este la pensie. El primește, anual, o pensie de la Ministerul de Interne în valoare de 85.200 de lei, adică 7.100 de lei pe lună. Pensia minimă, în România este de puțin peste 700 de lei.

Deși e deputat de aproape șase luni, Badiu nu și-a publicat cv-ul.

În schimb, deși încasează zece pensii minime la 50 de ani, Georgel Badiu îl plânge pe „românul obișnuit” care de 30 de ani moare cu zile.

Ipocrizie de la tribuna Parlamentului

„Adevărul este că în România nimănui nu-i pasă de copiii abandonaţi, de românul sărac, de cel bolnav, de toţi aceşti oameni ce sunt condamnaţi la un drum la capătul căruia nu se întrevede nici măcar un simulacru de luminiţă. Inteligenţă artificială, digitalizare, educaţie online... Vorbe şi deziderate frumoase, care sună a science fiction în contextul necazurilor românului obişnuit. Cum putem măcar să ne imaginăm că mergem mai departe pe calea unei dezvoltări spectaculoase, lăsând în urmă atâţia semeni sărmani sau bolnavi ce mor cu zile, suflete şi conştiinţe care se pierd doar pentru că unii care împart pâinea îi uită la poarta istoriei?”, a spus Badiu în Parlament.

A dat bani la campania AUR

Badiu a donat 20.500 de lei (30 de pensii minime) către AUR în campania electorală, scrie Jurnalul de vrancea. Aceeași sursă spune că Badiu a fost șef cercetări penale Poliția Vrancea.

 ”Parlamentarii AUR au depus un amendament care ar limita purtarea maștilor la spațiile închise și instituțiile publice. Suntem singurul partid parlamentar care își asumă lupta cu măsurile abuzive și exagerate luate de actualul guvern.”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a partidului. Amendamentul a fost asumat de 3 deputați AUR: Raisa Enachi, Ringo Dămureanu și Georgel Badiu

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.