Orban le dă replica pesediștilor: Dacă vrea doamna Dăncilă dezbateri să facă cu mine

DE Adelina Sahlean | Actualizat: 12.11.2019 - 15:55
Președintele Klaus Iohannis alături de premierul Victor Orban

Liderul PNL Ludovic Orban a declarat, marți, la finalul ședinței conducerii partidului, că i se pare „o temă secundară” chestiunea dezbaterii electorale și a precizat că vede „o preocupare extrem de importantă pentru a susține provocarea la dezbatere a doamnei Dăncilă”.

SHARE

Orban a susținut că președintele Klaus Iohannis a fost deschis permanent, în timpul mandatului, pentru dialogul cu societatea și a răspuns și va răspunde întotdeauna întrebărilor venite din societate, iar românii trebuie să voteze în funcție de valoarea candidatului și a proiectului său.

„Cred că cea mai importantă temă pentru România e proiectul pe care îl are fiecare candidat. Președintele Ionhannis a fost, este și va fi într-un dialog permanent cu românii și cred că opțiunea românilor se va manifesta în funcție de calitatea candidatului și a proiectelor și soluțiilor pe care le prezintă pentru România. (…) Klaus Iohannis a răspuns și va răspunde întotdeauna întrebărilor venite din societate si a fost deschis permanent în mandatul său la o comunicare permanent cu societatea – organizații neguvernamentale, sindicate, patronate”, a declarat Ludovic Orban, potrivit Agerpres.

„Sincer, chestiunea asta cu dezbaterea mi se pare o temă secundară”, a adăugat liderul PNL.

În opinia sa, cel mai important pentru români este să poată decide în cunoștință de cauză.

„PSD încă e viu și periculos. Așa cum puțină lume s-a așteptat, candidatul PSD s-a calificat în turul 2, bătălia continuă și e importantă mobilizarea fiecărui român pentru a împiedica PSD să revină la putere”, a precizat Orban.

Premierul a spus că președintele Iohannis are un proiect cunoscut, are soluții pentru români, fiecare român e parte din proiectul președintelui.

„Eu consider că românii trebuie să voteze după valoarea candidatului, seriozitatea candidatului, calitățile candidatului și valoarea fiecărui proiect. (…) Văd că e o preocupare extrem de importantă pentru a susține provocarea la dezbatere a dnei Dăncilă”, a mai spus Orban.

„Am încredere că românii vor susține candidatura președintelui Iohannis nu consideră necesară o astfel de dezbatere, care nu va folosi nimănui. (…) Diferențta e făcută cu ochiul liber, e o diferență ca de la cer la pământ între candidați”, a susținut liderul PNL.

 

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2020 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Aici puteti modifica setarile de Cookie -