O femeie are de plătit daune de 1.000 de euro soției amantului. Cum s-a aflat de infidelitate

DE Vlad Alexandru | Actualizat: 04.07.2023 - 08:52
O vreme s-au iubit, acum sunt rivali de moarte Foto: Pexels.com / Luke Miller (imagine cu rol ilustrativ)

O femeie a vrut să se răzbune pe amant pentru că a încheiat relația extraconjugală cu ea. Astfel, a trecut la amenințări, însă cazul a ajuns în instanță. Acum are de plătit daune morale femeii căreia a vrut să îi ia soțul.

SHARE
Caz bizar în Cluj-Napoca. O femeie a primit o pedeapsă de 8 luni închisoare cu amânare și o amendă penală pentru șantajarea fostului amant și amenințarea soției acestuia. 
 
Femeia a vrut să se răzbune pentru că amantul a încheiat relația, iar soția lui a pârât-o la soț, care a divortaț. 
 

O femeie are de plătit daune de 1.000 de euro soției amantului. Cum s-a aflat de infidelitate 

Cazul a ajuns în instanță, iar amantul și soția lui i-au cerut daune morale de câte 10.000 de euro fiecare. Judecătorii au decis însă ca doar femeia înșelată să primească 1.000 de euro, iar soțul ei nimic pentru că a acceptat relația extraconjugală. 
 
Citește și: Carnetul cu 80 de amante al soțului găsit de o îndrăgită artistă. Trecuse și vârsta
 
Ba, mai mult, a fost dojenit de judecători în motivare: ”şi-a asumat de bună voie o relaţie ilegală şi imorală cu inculpata, deşi era căsătorit” / ”ar fi nu numai neîntemeiată, ci şi complet imorală şi inechitabilă acordarea de daune morale în favoarea persoanei care a avut o contribuție decisivă la declanșarea activității infracționale a inculpatei”, scrie Clujust.ro.

Amanta a primit 8 luni închisoare cu amânarea aplicării pedepsei pe un termen de supraveghere de 2 ani pentru șantaj, la care se adaugă pedeapsa rezultantă a amenzii penale în cuantum de 1500 lei pentru amenințare și hărțuire. Decizia Curții de Apel Cluj este definitivă.

De asemenea, femeia are de efectuat 35 de zile de muncă neremunerată la Parohia Ortodoxă a Tuturor Sfinților din Cluj-Napoca sau la Regia Autonomă a Domeniului Public.

Potrivit actului de acuzare,  ”în perioada septembrie – decembrie 2019, de pe diverse numere de telefon (…)  şi conturi de socializare reale sau fictive de tip Facebook, Instagram, WhatsApp (……) a trimis persoanelor vătămate R.R.I. (fostul amant – n.red) şi R.A.M. (soția lui – n.red) mai multe mesaje prin care îi ameninţa pe aceştia cu acte de violenţă (în cazul persoanei vătămate R.A.M.), respectiv că va face publice imagini compromităţoare (în cazul persoanei vătămate R.R.I.), prin acţiunile sale, susnumita cauzând o stare de temere persoanelor vătămate.

Planul diabolic de răzbunare

Pentru că amantul ei nu a mai vrut să continue relația, femeia a început să-l șantajeze. Însă nu s-a oprit aici. A început să o amenințe și pe soția sa cu acte de violență. 

Citește și: Interlopul Vanghele fura găini cu soția Străina și amanta. Prinși cu 30 de păsări și-un ied

Inițial, totul s-a întâmplat pe Facebook și Instagram. Însă, după ce mesajele i-au fost blocate, femeia și-a făcut alte trei conturi false. 

Amenințările au continuat pe Whatsapp și pe SMS, dar pentru că numărul ei a fost blocat, a cumpărat mai multe cartele SIM și a folosit telefonul fiului său. 

În fața instanței femeia și-a recunoscut faptele, astfel să s-a ales doar cu amendă penală.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te