Nicușor Dan îi mulțumește lui Ludovic Orban pentru susținerea candidaturii la Primăria Capitalei

DE Adelina Sahlean | Actualizat: 27.02.2020 - 13:14

Nicușor Dan îi mulțumește lui Ludovic Orban pentru susținerea candidaturii la Primăria București, arătând într-un comunicat de presă că ”este un gest de mare responsabilitate politică”.

SHARE

În același comunicat, Nicușor Dan transmite un mesaj menit să liniștească mediul de business, arătând că va fi ”un partener de bază” pentru acesta. ”Orașul are nevoie de dezvoltare, iar sectorul privat este motorul dezvoltării. Vom simplifica interacțiunea cu autoritatea, vom emite toate autorizațiile în termenul legal”, scrie Nicușor Dan în comunicatul citat.

„Mulțumesc președintelui PNL, Ludovic Orban, pentru susținerea candidaturii mele la Primăria Capitalei. Este un gest de mare responsabilitate politică, în condițiile în care PNL-ul are în interiorul său persoane foarte competente pentru această poziție.

Prin acest gest de responsabilitate, dorința bucureștenilor de a avea un candidat unic al Opoziției împotriva administrației Firea – PSD este foarte aproape de a fi realizată”, a spus Dan.

De asemenea, a mai adăugat că vrea să asigure mediul de afaceri că va avea în mine un partener de bază.

„Orașul are nevoie de dezvoltare, iar sectorul privat este motorul dezvoltării. Vom simplifica interacțiunea cu autoritatea, vom emite toate autorizațiile în termenul legal. Vom fi o interfață între mediul de afaceri local și sistemul local de învățământ. Vom avea o politică corectă și predictibilă de achiziții publice”. 

G4Media.ro a scris joi că Nicușor Dan a bătut palma cu PNL, partid care urmează să îl susțină în cursa pentru Primăria Generală a Capitalei. Anunțul oficial a fost făcut chiar de liderul PNL, Ludovic Orban, într-o declarație de presă. Nicușor Dan a fost votat de USR București, prin două referendumuri interne organizate anul trecut, drept candidatul partidului pentru Primăria generală.

Înțelegerea dintre Nicușor Dan și PNL vine la finalul mai multor luni de discuții și după eșuarea negocierilor dintre USR și PLUS privind stabilirea unui candidat comun. Cele două formațiuni nu au reușit să ajungă la un consens asupra modalității prin care să fie ale candidatul comun dintre Nicușir Dan și Vlad Voiculescu – alegeri primare, varianta propusă de Voiculescu, sau sondaje, variante pentru care a insistat Dan.

 

 

 

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2020 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Aici puteti modifica setarile de Cookie -