Neamurile Duduienilor terorizează și Teleormanul. Clanul Buse a scos un bărbat cu capul prin geam

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 13.01.2021 - 18:47
Foto: captură Gândul

Membrii clanului Buse sunt cunoscuți în municipul Roșiori de Vede în special pentru fapte de cămătărie, dar și pentru infracțiuni cu violență, în special reglări de conturi în timpul cărora nu ezită să folosească săbii, cuțite și bâte.

SHARE

Înrudiți cu Duduienii din Capitală, aceștia sunt percepuți de locuitorii din Roșiorii de Vede ca interlopi influenți și cu bani, în contextul în care locuiesc în adevărate palate și conduc mașini de lux. Unul dintre membrii clanului ar fi un fin al interpretului de muzică lăutărească Florin Salam.

Citește și

VIDEO Mircea Nebunu l-a luat sub aripa sa pe Leo de la Kuweit care are probleme cu clanul Duduianu

Înainte de Crăciun, mai exact la data de 23 decembrie, clanul Buse avea să iasă din nou în evidentă după un scandal provocat într-o frizerie din oraș.

Proprietarul locației, Alin Eremia, a povestit, pentru GÂNDUL.RO, că doi dintre membrii grupării se programaseră la tuns, însă nu au venit la ora stabilită, ci aproape de ora închiderii.

Bătaia de la frizerie

După ce li s-a explicat că au ajuns prea târziu, aceștia au devenit agresivi și au început să-i lovească pe reprezentanții localului.

Așa cum reuese și din imaginile surprinse de camerele de supraveghere, a avut loc un schimb de lovituri, după care cei doi clienți au plecat.

Citește și

EXCLUSIV „Selly”, marcă deținută de Inna. Selly încasează 22.000 de lei/lună, Inna - 5 milioane/lună

După Crăciun, la data de 29 decembrie, unul dintre cei doi agresori, a revenit la frizerie, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Pentru că patronul l-a anunțat că nu mai are ce să caute acolo și l-a invitat să plece, acesta l-a sunat pe tatăl său care a venit în grabă la fața locului.

Alin Eremia se afla în fața frizeriei când tatăl băiatului l-a atacat dintr-o dată și l-a lovit cu putere. Acesta s-a prăbușit ca fulgerat, iar în cădere a spart cu capul un geam. A urmat apoi o adevărată avalanșă de amenințări, iar un al bărbat, văr cu tatăl agresiv, l-a lovit cu palma. În același timp, băiatul care își sunase rudele și generase conflictul, a scos, la rândul său, un cuțit. Până la urmă, însă, acesta a renunțat, totuși, să-l folosească.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.