EXCLUSIV „Selly”, marcă deținută de Inna. Selly încasează 22.000 de lei/lună, Inna - 5 milioane/lună

DE Alexandru Pop | Actualizat: 12.01.2021 - 23:22
Selly & Inna/FOTO: Facebook

Puștanul teribil al generației 2000, cel mai tare vlogger al patriei, Selly (Andrei Șelaru) este doar un mucos când vine vorba de afaceri. Culmea, Andrei Șelaru nu deține în proprietate nici măcar marca "Selly", numele său de scenă, și nici marca "5gang", care vinde haine.

SHARE

Pe 28 februarie a.c., Andrei Șelaru (cunoscut puștimii din România ca "Selly") va împlini 20 de ani. În mai 2019, la vreo trei luni după serbarea majoratului, și-a înființat prima firmă din viața lui, la Craiova (la începutul lui 2020, firma și-a mutat sediul la București): Selly Media Network SRL.

Citește și

VIDEO Interlopul Bebino, mare bairam cu manele și artificii ca la Revelion în arest la domiciliu

 

La acel moment, însă, trecuseră deja vreo opt luni de când marca înregistrată "Selly" era deja în proprietatea altei firme (din 13 septembrie 2018): Global Records SRL.

Dacă nu vă spune nimic numele acestei firme, un alt nume vă poate ajuta: Elena-Alexandra Apostoleanu, asociata care deține majoritatea părților sociale. Nu vă spune nimic? Atunci, poate vă ajută Inna. Da, sub numele de scenă Inna se ascunde Elena-Alexandra Apostoleanu, care deține Global Records SRL, care deține marca înregistrată "Selly". Pe scurt, Selly este în buzunarul Innei, la propriu.

Citește și

VIDEO Un apropiat al clanului Corduneanu, arestat de poliție după ce și-a amenințat rivalii cu sabia

Ca să vă faceți o idee ce înseamnă asta: în 2019, ultimul an fiscal cu date contabile publice, firma lui Selly (Selly Media Network SRL) a avut încasări de puțin peste 178.000 de lei și un profit net de puțin peste 147.000 de lei (pe opt luni din 2019). În același an, însă, Global Records SRL a avut încasări de aproape 61 de milioane de lei și un profit net de 2,6 milioane de lei (cu 47 de angajați). Evident, încasările firmei deținute de Inna provin, în special, din activitatea artistică a acesteia și din activitățile de marketing asociate, nu numai din cele asociate brand-ului Selly.

Citește și

Cum a fost plătit Rafila de marile companii de medicamente. Filiera fundației lui Streinu-Cercel

Selly, însă, mai este implicat și în vânzarea de haine și accesorii brand-uite cu numele trupei sale de vlogger-i, 5gang. Dar nici site-ul pe care se vând aceste haine, 5gang.ro, nu este deținut de Selly, ci de firma Teddy Wood Trading SRL din București. Aceasta pare o anexă a Global Records SRL, firma Innei: pentru comenzi de pe site-ul deținut de Teddy Wood Trading SRL este indicată adresa de e-mail "[email protected]".

În 2019, Teddy Wood Trading SRL a avut venituri de peste 2,1 milioane de lei și un profit net de peste 450.000 de lei (cu patru angajați).

Citește și: Selly, cu 189km/h în Mercedes pe autostradă. A rămas fără carnet, a mers în instanță, a pierdut

 

 

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te