Mesajul sfâșietor al fostului soț al femeii ucise de câini: „Ne vom întâlni în ceruri. Mi-e dor”

DE Mircea Neacșu | Actualizat: 24.01.2023 - 14:56
Ana Oros Daraban / Foto: Facebook

Fostul soț al Anei Oros Daraban, femeia de 43 de ani care a fost omorâtă de o haită de câini în timp ce alerga în apropiere de Lacul Morii din Sectorul 6 al Capitalei, a transmis un mesaj sfâșietor: „Ne vom întâlni în ceruri. Mi-e dor”.

SHARE

Fostul soț al Anei Oros Daraban, femeia de 43 de ani care a fost omorâtă pe 21 ianuarie 2023 de o haită de câini în timp ce alerga în apropiere de Lacul Morii din Sectorul 6 al Capitalei, a postat un mesaj sfâșietor pe Facebook, alături de informații privind ceremonia de înmormântare a acesteia, care va avea loc la Baia Mare, în orașul natal al tinerei activiste de mediu.

Citește și: Adina, "păpușa de la groapa de gunoi" a devenit model internațional. Trăia într-o sărăcie cumplită

„Mi-e dor de tine, Ana. Pășește în Lumina Lui! Ne vom întâlni acolo mai târziu și vom mai râde încă o dată cu toții”, a postat Sorin Ioan Daraban pe Facebook. 

Iar sute de internauți i-au transmis mesaje de condoleanțe și susținere:

- „Condoleanțe, Sorin. N-am cuvinte, nu știu. Dumnezeu s-o odihnească în pace și vouă să vă dea multă putere să treceți peste această foarte grea încercare”.

- „Nu există, în niciuna dintre limbile pământului, un cuvânt suficient de potrivit care să îmbrățișeze o suferință atât de mare! Ar putea alina, e drept infinit de puțin, vorbele lui Paler: a muri înseamnă a te muta într-o stea! Condoleanțe!”

- „Dumnezeu să o odihnească! Sincere condoleanțe întregii familii, multă putere lui Vladi! 🖤

Ii suntem alături, așteptam vești. Vrem să trecem sa o onoram și omagiem câteva minute la priveghi.
Ana a fost mămica lui Vladi, cea curajoasă, sportivă, mereu dornica sa împărtășească tuturor din dragostea ei pentru natura. Se oferea fara nici o ezitare sa vina la școală, sa povestească micuților elevi despre voluntariat, despre natura, dragostea cu care trebuie sa te înconjori.

Da, am fost partenere de școală, ca și mămici dedicate ne am văzut copiii crescând sub aripa învățătoarelor noastre dragi. Și mai departe în gimnaziu.

Încă am o furie cumplită asupra autorităților pe care mi o înfrâng din respect pentru ea, Ana. Respect față de trupul neînsuflețit încă neinmormantat. 🙏🙏🙏

Însă îmi doresc din tot sufletul sa existe un răspuns la această tragedie. 😠😠”.
 

Soțul Anei Oros Daraban a postat, de asemenea, și informații privind ceremonia de înmormântare a acesteia, care va avea loc la Baia Mare, în orașul natal al soției sale.

„Cel mai probabil, în cursul zilei de miercuri (a doua parte a zilei) și joi (toată ziua), săptămâna curentă, prietenii și cunoscuții Anei îi pot aduce un ultim omagiu in București. Locația va fi confirmată miercuri, în prima parte a zilei.
Preotul va fi prezent pentru priveghere în ziua de joi.

Ana va fi înmormântată creștinește în orașul ei natal, Baia Mare, în cursul zilei de sâmbătă.

Vă rog să înțelegeți complexitatea situației și faptul că nu pot confirma cu f mare precizie exactitatea datelor ptr că sunt f multe lucruri de rezolvat, iar membrii apropiați ai familiei trebuie reuniți din foarte multe locații, unele f îndepărtate.
Întrucât Ana va fi înmormântată în Baia Mare si acest lucru va face imposibil din punct de vedere practic transportul unui număr foarte mare de coroane/jerbe funerare, vă rog în numele Anei să țineți cont de acest lucru.
O rugăciune este bineprimită și simplă, ca atare sau însoțită de o simplă floare.

Voi reveni cu detalii precise în cursul zilei de miercuri.

Vă mulțumesc pentru înțelegere și pentru compasiunea arătată Anei în decursul ultimelor zile.

Dumnezeu să o odihnească!”, a scris Sorin Ioan Daraban.

Ana Oros Daraban, omorâtă de o haită de câini în timp ce alerga în zona Lacul Morii

Ana Oros Daraban a fost omorâtă de o haită de câini în timp ce alerga în zona Lacul Morii din București, în data de 21 ianuarie 2023. Tânăra era angajată ca expert în cadrul Direcției de Mediu a Primăriei Capitalei. 

Femeia a trecut printr-un episod dramatic asemănător și în luna aprilie a anului trecut, atunci când a fost atacată de câini în aceeași zonă. La acea vreme, tânăra a reușit să scape cu viață, chiar dacă a fost transportată de urgență la spital. 

Ana Oros Daraban, în vârstă de 44 de ani, era membra unui club sportiv din București, voluntar la mai multe asociații şi ONG-uri care se ocupă de protecția mediului înconjurător. 

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te