Adina, "păpușa de la groapa de gunoi" a devenit model internațional. Trăia într-o sărăcie cumplită

DE Daniel Toșa | Actualizat: 24.01.2023 - 12:58
Adina, "păpușa de la groapa de gunoi" a devenit model internațional. Trăia într-o sărăcie cumplită - FOTO: viva.ro

Adina, o fetiță care își ducea existența împreuna cu familia sa într-o sărăcie lucie lângă groapa de gunoi de la Glina, are acum 16 ani și a devenit un model internațional. Viața ei s-a schimbat radical după ce cazul lor a ajuns în presă.

SHARE

Adina Georgiana Popovici a fost descoperită de presă trăind împreună cu familia ei la limita subzistenței, în condiții de nedescris, lângă groapa de gunoi de la Glina. Copila, de o frumusețe aparte, avea atunci doar 10 ani.

Cazul ei a fost îndelung mediatizat. Paradoxal, în cel mai murdar loc din lume, jurnaliștii de la Libertatea au descoperit niște copii de o frumusețe aproape ireală, care, în pofida faptului că trăiau la limita subzistenței, nu-și pierduseră inocența și nici speranța.

Impresionați de povestea lor, oamenii din toate colțurile lumii au făcut donații pentru a ajuta familia, însă trei ani mai târziu, situația mamei, care lucra ca femeie de serviciu, și a celor patru copii era la fel de dramatică.

Citește și: Serviciile secrete ucrainene: Putin e în viață pentru că e tratat de cei mai buni medici occidentali

„Am descoperit că îmi place să pozez când am avut o ședință foto pentru revista VIVA!. Editorialul de modă cu mine a apărut în numărul de ianuarie 2020. Mi-a plăcut să fiu în centrul atenției, să mă aranjeze specialiștii, să fiu fotografiată, îmbrăcată, machiată și apoi să apar în reviste și toată lumea să mă recunoască și să mă felicite”, spunea Adina într-un interviu pentru Libertatea, în 2020.

175048117_1397355643959070_661726941010024627_n

Acum, la 16 ani, Adina este model internațional și a apărut deja în paginile unor reviste faimoase. Adolescenta de o frumusțe răvășitoare a participat și la festivalul Romanian Fashion Philosophy, unde a purtat creațiile unor mari designeri, alături de alte modele celebre. La final, a existat și o licitație menită să vină în sprijinul familiei ei.

Citește și: Corupție pe coridorul grânelor la Odesa cu tentacule în Rusia

Fetița de la Glina este model al agenției „It KIDS – Art school & modelling” și are deja experiență pe podiumurile din Dubai sau Paris. Adina apărut chiar și în Vogue China. Mai mult, ea a primit și un rol de figurație într-un film indian.

242406873_1258214181317083_3738243663699211898_n-820x1024-1

“Am avut cursuri de beauty și îngrijire a tenului, a părului, a dinților. Am avut prezentări de modă și ședințe foto pentru designeri români. Am luat lecții de bune-maniere, dicție, mimică și gestică. Am învățat cum să am grijă de conturile mele de social media, cum să dau interviuri, șamd”, a declarat tânăra, potrivit viva.ro

În ciuda succesului său, Adina spune că este un copil normal. În timpul liber, se joacă cu frații ei, citește și face videoclipuri pentru TokTok și Instagram.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te