Manelistul Dani Mocanu ar putea să mai ia 3 ani de închisoare după cele 6 luni pentru clipul CURWA

DE Adrian Costin | Actualizat: 17.05.2021 - 16:45
Manelistul Dani Mocanu are încă un proces pentru conducere fără permis, asta după ce a fost condamnat deja la 6 luni de închisoare pentru clipul Curwa Foto: Facebook

Dani Mocanu are mai multe dosare penale. pe lângă cel deschis pentru rele tratamente aplicate animalelor, manelistul este judecat pentru că a cpndus în mod repetat fără permis, iar procurorii cer pedeapsa maximă. El a mai primit 6 luni cu executare pentru clipul Curwa.

SHARE

Anul trecut, Dani Mocanu a fost prins din nou conducând fără permis, iar dosarul a ajuns la al treilea termen la Judecătoria Pitești. 

Citește și: Mircea Nebunu a dat o petrecere de condamnare. Se pregătește de botezul fiului și de închisoare

Manelistul este acuzat de infracțiune în formă continuată, fiind acuzat că a condus fără permisul auto în repetate rânduri.

Citește și: Au apărut bancuri cu Loredana: Oriunde mă atingi, îmi dai la operație

Procurorii au cerut pedeapsa maximă prevăzută de noul Cod Penal, adică 3 ani. Iar închisoarea va fi cu executare pentru că Mocanu are antecedente. Îb 2017, el a fost condamnat cu suspendare pentru aceeași infracțiune. 

Citește și: Interlopul Zlatu Căldăraș, iertat de pușcărie: „I-ar aduce prejudicii morale". Nepoți cu acte false

Cum a luat Dani Mocanu 6 luni cu executare pentru clipul Curwa

 
La începutul acestei luni, Dani Mocanu a fost condamnat la 6 luni de închisoare cu executare pentru clipului ”Curwa”, unde a fost judecat pentru incitare la ură împotriva femeilor.

Manelistul a atacat însă decizia judecătorilor, conform căreia ar urma să stea în spatele gratiilor pentru 6 luni.

Condamnare cu executare a venit pentru că avea deja o condamnare, cea din 2017 pentru conducere fără permis, care fusese cu suspendare. 

Pe lângă aceste probleme, Dani Mcanu mai are un dosar penal deschis pentru rele tratamente aplicate animalelor. Este vorba despre videoclipul piesei „STOP România”, în care apare un leu care pare rănit.

În afară de asta, poate cel mai greu dosar deschis pe numele artistului, este cel în care a fost trimis în judecată pentru proxenetism și în care a fost arestat preventiv, iar pedeapsa pe care o riscă manelistul în acest dosar este de 10 ani de închisoare, conform cancan.ro .

 

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.