Manelistul care l-a făcut vedetă pe TikTok pe Liviu Dragnea, săltat de Poliție. Dădea țepe la nunți

DE Vlad Alexandru | Actualizat: 11.12.2023 - 17:29
Liviu Dragnea, făcut vedetă pe TikTok de manelistul Nikolas Constantin Foto: ziarul de iași- rol ilustrativ

Un manelist care se lăuda pe TikTok cu Liviu Dragnea este cercetat pentru înșelăciune după ce a promis că va merge să cânte la o nuntă, a luat banii și s-a făcut nevăzut. El a fost prins de poliție pe aeroport iar acum est eplasat sub control judiciar.

SHARE

Manelistul Nikolas Prym, pe numele real Constantin Nicolae Mirel, cel care s-a lăudat pe TikTok cu Liviu Dragnea, este cercetat de poliție pentru înșelăciune, sub control judiciar, după ce a păcălit o persoană că îi va cânta la nuntă.

A luat banii apoi a fugit. 

Manelistul care se dădea prieten cu Liviu Dragnea, săltat de poliție de pe aeroport

Constantin Nicolae Mirel le cearea clienților sume de bani în avans pentru a participa în calitate de solist împreună cu formaţia sa la diferite evenimente, iar în final nu se prezintă la acestea invocând diferite motive.

Unul dintre păgubiți a făcut publică pățania sa. Acesa a semnat la data de 8 decembrie 2021 un contract pentru prestaţii muzicale cu manelistul Constantin Nicolae Mirel, pe numele său de „vedetă” Nikolas Prym, şi achită contravaloarea evenimentului în valoare de 2000 euro. Nunta avea să se desfăşoare în data de 28 mai 2022, la restaurantul D’Alexia din Giurgiu.

 Iniţial, manelistul cere 3 mii de euro, dar are o ” ofertă” cu 2 mii, cu condiţia să-i fie achitată toată suma pe loc. Fapt care s-a şi întâmplat, banii fiind daţi de faţă cu un martor şi trecuţi în contractul pe care Nikolas îl semnează şi pune ştampila unei firme pe care acesta o deţine împreună cu soţia: NICOLAS & ANDA MUSIC PRODUCTION SRL, scrie giurgiupesurse.ro.

Citește și: VIDEO Liviu Dragnea, făcut vedetă pe TikTok de manelistul Nikolas Constantin

A venit data nunţii, manelistul Nikolas nu s-a prezentat la eveniment la ora stabilită, deşi acesta a fost contactat cu două zile înainte de eveniment şi a confirmat că îşi va onora angajamentul.

După mai multe apeluri, manelistul răspunde în cele din urmă la telefon şi invocă motivul că… „este la o nuntă în Dobreni” şi ” l-au sechestrat ţiganii, dar încearcă să fugă”. După aceea nu mai răspunde la telefon.

Cu pagubă financiară după nuntă, giurgiuveanul nostru încearcă pe cale amiabilă să-şi recupereze cel puţin cei 2 mii de euro achitaţi manelistului, însă fără succes.

Au urmat câteva săptămâni de conversaţii, promisiuni şi termene nerespectate, manelistul invocând diferite motive pentru a nu restituii banii.

Citește și: Un manelist celebru a încercat să dea șpagă la poliție 200 €. A condus băut și cu viteză excesivă

 La un moment dat, Nikolas a început cu ameninţări, că are relaţii multe chiar şi Liviu Dragnea a fost la el în casă, cu o referire la o postare pe care fostul lider PSD o făcuse alături de manelist.

 Plasat sub control judiciar

”Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu au documentat activitatea infracțională a unui bărbat, de 30 de ani, din orașul Bragadiru, județul Ilfov, bănuit de săvârșirea infracțiunii de înșelăciune.

Din cercetări a reieșit faptul că, la data de 8 decembrie 2021, în urma încheierii unui contract pentru prestarea unor servicii muzicale, ar fi indus în eroare un bărbat, de 35 de ani, din municipiul Giurgiu, cu privire la faptul că se va prezenta la nunta acestuia, din data de 28 mai 2022, în intervalul orar 23.00 – 01.00, însă acesta nu s-ar fi prezentat și nu ar fi prestat serviciile muzicale, însușindu-și, în mod nejustificat, 2.000 de euro, primiți în urma semnării contractului.

Astfel, la data de 10 decembrie a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Giurgiu au pus în executare un mandat de aducere pe numele bărbatului în cauză, acesta fiind identificat pe Aeroportul Internațional Henri Coandă și, ulterior, condus la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu.

Pe baza probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore.

Astăzi, 11 decembrie, unitatea de parchet competentă a dispus, față de acesta, măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile”, se arată într-un comunicat al Poliției.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te