FOTO Dragnea și Valiza. Operațiune de PR penibil la ședința PSD

DE Adelina Sahlean | Actualizat: 05.11.2018 - 13:41

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a venit, luni, la ședința Comitetului Executiv al PSD cu două valize, într-una dintre ele fiind pungi cu gogoși, iar în alte șase „dosare” cu acuzații aduse de liderul PSD președintelui Klaus Iohannis.

SHARE

Ironia lui Liviu Dragnea vine după ce Rise Project a anunțat că a primit o valiză cu documente despre TelDrum, despre care au scris că au primit-o de la un țăran din Teleorman care le-ar fi găsit pe proprietatea sau.

Citește și Rise Project a primit o valiză cu documente esențiale despre TelDrum și Dragnea

„Am întârziat puţin pentru că am primit două valize. Prima valiză este cu gogoşi de la Rise Project. Sunt aici proaspete. Le mâncăm aici. A doua valiză, după cum probabil ştiţi eu sunt din Teleorman şi ca orice localnic din Teleorman am găsit în fundul curţii o valiză cu documente care nu au ajuns încă la DNA şi hai să vedem ce e aici.” a susținut liderul PSD.

Acesta a enumerat și conținutul dosarelor: retrocedări către Forumul Democrat al Germanilor din România (FDGR), promovarea de procurori care „i-au închis dosare”, declarații mincinoase despre bani încasați din chirii, închirierea căminului de bătrâni de la FDGR, presiuni asupra judecătorilor.

„Hopaaaa! Mai avem niște stick-uri care încă nu au ajuns la DNA. Aceste două valize vi le las dumneavoastră. Dacă sunteți curioși”, le-a mai spus Liviu Dragnea jurnaliștilor.

Întrebat în continuare de documentele privind Tel Drum, Liviu Dragnea le-a replicat jurnaliştilor: „Nu vă interesează golăniile făcute de unii procurori cu preşedintele României”.

O valiză cu informaţii esenţiale din interiorul corporaţiei Tel Drum, la care procurorii DNA n-au avut acces în timpul percheziţiilor, a fost găsită în zona rurală din Teleorman, a anunţat, sâmbătă seară, Rise Project, într-o postare pe Facebook, intitulată #Teleormanleaks. Valiza ar conţine mii de documente, numere de telefon, emailuri, fotografii şi clipuri video de la evenimentele companiei.

Citește și Dragnea obține o nouă amânare în proces, cu ajutorul avocaților celorlalți inculpați

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2020 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Aici puteti modifica setarile de Cookie -