Laura a reușit să deschis o afacere inedită folosindu-se de ceara din soia. Ce face cu ea?

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 07.09.2024 - 20:15
Laura a reușit să deschis o afacere inedită folosindu-se de ceara din soia. Ce face cu ea? - Foto: Facebook / imagine rol ilustrativ
Laura a reușit să deschis o afacere inedită folosindu-se de ceara din soia. Ce face cu ea? - Foto: Facebook / imagine rol ilustrativ

Laura a reușit să deschis o afacere inedită folosindu-se de ceara din soia. Ce face cu ea? Cum a reușit să creeze adevărate opere de artă și ce vrea să facă pe viitor?

SHARE

Laura a reușit să deschis o afacere inedită folosit-se de ceara din soia. Ce face cu ea? Cum a reușit să creeze adevărate opere de artă și ce vrea să facă pe viitor?

Afacere inedită cu ceară din soia, la Iași

O tânără din Iași și-a transformat pasiunea în afacere și face decorațiuni inedit, lucrate manual. Laura Amorăriței și-a deschisă afacerea în 2019, iar de atunci încântă ieșenii cu decorațiuni handmade pentru orice ocazie specială. Fie că eo sărbătoare, Crăciun sau Paște, ori e luna Mărțișorului, Laura reușește să creeze un accesoriu inedit pentru fiecare moment din an. Acum are planuri mari pentru viitor și dorește să inițieze și alți ieșeni pasionați de arta lucrului manual.

Citește și:  Cuvântul pe care să nu spui niciodată la telefon. Ce pățești dacă răspunzi în acest fel?

Laura Amorăriței este o tânără în vârstă de 27 de ani, din Iași, care și-a transformat, de mai bine de cinci ani, pasiunea în afacere. A început timid, cu aranjamente din flori de hârtie, iar apoi a ajuns să facă adevărate opere de artă. creează lumânări, în diferite forme, din ceară de soia, mărțișoare, decorațiuni pentru Crăciun, dar și aranjamente pentru nunți și botezuri, din flori de hârtie.

„Sunt pasionată de artă încă din copilărie. Jucăriile mele preferate erau creioanele colorate. Ușor, am început să prind drag de handmade și am devenit dependentă de tot ce înseamnă asta. Îmi place sentimentul de a crea și cel mai mult îmi place să fac rai din ce am, de fapt, așa cred că a și început totul. Am pus accent mai mult pe această pasiune, prin 2019, când am început cu flori din hârtie și, de atunci, am început să descopăr câte lucruri minunate se pot crea din pasiune. Sunt la început, pot spune, dar îmi doresc ușor, ușor să duc la alt nivel această iubire pentru frumos. E ca și o promisiune pe care mi-o fac. Cea mai binecuvântată mă simt atunci când primesc cele mai frumoase feedback-uri de oamenii din jur”, a declarat Laura Amorăriței, administrator L'ArtCreative, pentru BZI.ro

Lăsându-se pe mâna inspirației, Laura creează în funcție de ceea ce simte. Așa a ajuns să fie chemată de ieșeni și la nunți sau botezuri, unde este responsabilă de aranjarea decorului cu decorațiunile făcute tot de ea.

„Hotărâtă să împărtășesc și cu alții pasiunea mea, am creat pagina de Facebook «L’ArtCreative», aici postez fiecare lucrușor creat de mine și tot aici mă poti găsi pe cei interesați. Am început de la flori de hârtie. La această tehnică folosește hârtie special floristică. Din aceasta am realizat buchete pentru mireasă, decor pentru nunți, tablouri cu flori și, sigur, aranjamente. Realizez, de asemenea, decor nuntă/botez din flori artificiale. Am continuat, apoi, cu diverse decorațiuni de sezon și nu numai, iar în prezent, am descoperit o nouă pasiune pentru realizarea lumânărilor atât în ​​forme, cât și în recipient. Aici eo tehnică mai diferită și folosesc doar ceară naturală din soia. Referitor la prețuri, mi-am dorit întotdeauna ca oricine să se poată bucura de ceea ce face, astfel am ales ca prețurile să fie unele corecte. Prețul produsului vine în funcție de material și mâna de lucru, dar au fost cazuri când am exclus parțial sau total mâna mea de lucru, asta pentru că îmi doresc ca oamenii să permită și să se bucure de acel decor. Spre exemplu, cel mai scump decor a fost în jur de 400 de lei, cred. Este multă muncă în spatele lucrușor, deși, poate nu pare, însă când faci cu drag, nimic nu ți se pare greu sau obositor”, a mai adăugat Laura Amorăriței, administrator L'ArtCreative.

Google News Urmărește-ne pe Google News
Comentarii 0
Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te