La ce emisiune concurs a refuzat să meargă Alin Oprea cu soția. Ce a deranjat-o pe Medana

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 21.09.2023 - 20:13
La ce emisiune-concurs a refuzat să meargă Alin Oprea cu soția. Ce a deranjat-o pe Medana - Foto: Libertatea / imagine cu caracter ilustrativ

Alin Oprea și Medana sunt cel mai proaspăt cuplu căsătorit din showbiz. Cei doi au făcut vâlvă cu evenimentul organizat, iar acum se află în centrul atenției, lucru cu care Medana nu prea este de acord. Soția lui Alin Oprea se declară deranjată de popularitatea soțului său.

SHARE

Medana dă din casă și povestește de ce este deranjată de popularitatea soțului său. Ea spună ce nu își dorește să fie în atenția publicului, însă nu are de ales. Cei doi au fost invitați și la o emisiune concurs, pe care însă au refuzat-o.

Citește și: Artistul care a pierdut 1 mil. € și a ajuns pe străzi, salvat de un „înger”. Abia începuse divorțul

Motivul pentru care Medana și Alin Oprea au refuzat emisiunea

Alin Oprea și Medana au avut în weekend o nuntă de vis, cu mai multe perechi de perechi de nași și 500 de invitați. Distracția a fost în toi, mireasa a lansat un volum de poezii și a cântat pentru soțul ei.

Medana a acordat un interviu în care a mărturisit că este pentru prima dată când face astfel de gesturi în public. Nu este genul de persoană căreia să-i placă să fie în lumina reflectoarelor.

Ba mai mult de atât, deși l-a iubit pe Alin Oprea indiferent de problemele cu care artistul s-a confruntat, Medana a recunoscut că a fost mai degrabă deranjată de popularitatea lui la începutul relației.

Din acest motiv, au și refuzat să participe la Asia Express atunci când li s-a propus. Cu toate că soțul său și-a dorit să apară în emisiune, ideea de a fi la televizor nu i-a surâs deloc Medanei.

„Am fost invitați la Asia Express în cuplu, dar eu am fost aceea care nu a vrut să meargă. El voia, în schimb, că e artist și dădea bine la imagine. I-am spus să meargă doar el.

Pe mine notorietatea lui m-a deranjat, sincer, la început, dar nu am avut ce să fac pentru că m-am îndrăgostit de el. Acum cu nunta aceasta ce am mai spart și eu gheața, nu mai am așa emoții să ies și să vorbesc în public”, a declarat Medana, proaspăta soție a lui Alin Oprea, pentru click.ro. 

Nunta de vis a lui Alin Oprea cu Medana

Medana și Alin Oprea s-au distrat atât de tare la nuntă, încât frumoasa soție a artistului a uitat să respecte o tradiție importantă. Aceasta și-a adus aminte abia a doua zi că nu a aruncat buchetul de mireasă.

„Am avut mari emoții! Mi-am dat seama abia a doua zi după nuntă că eu am uitat, pur și simplu, să arunc buchetul de mireasă, conform tradiției. Și aveam foarte multe prietene acolo, la nuntă, care-și doreau să-l prindă. 

Citește și: Concediată, Teo Trandafir și-a găsit un nou loc de muncă. Unde vă întâlniți cu ea

Ar fi fost un moment foarte frumos, dar am avut atâtea alte momente emoționante, precum: ceremonia religioasă, valsul mirilor, dansul cu fiul meu, la care am și izbucnit în plâns”, a dezvăluit Medana pentru sursa menționată anterior.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te