La ce concerte poți merge gratuit de Revelion 2024 în România. Cine cântă pe scenele în aer liber

DE Vlad Alexandru | Actualizat: 29.12.2023 - 17:06
Românii vor merge la concerte în noaptea de Revelion 2024 Foto: Freepik.com - rol ilustrativ

Anul acesta, o serie de artiști vor cânta live, de Revelion 2024, pe scenele în aer liber din București și din alte mari orașe ale țării. Printre cei care vor concerta în noaptea dintre ani sunt Smiley, Irina Rimes, Holograf, Sasha Lopez și alți artiști cunoscuți.

SHARE

Revelionul 2024 va putea fi petrecut și în stradă. În București și marile orașe ale României vor fi organizate concerte și focuri de artificii. Accesul este gratuit. 

Cei mai îndrăgiți artiști vor fi prezenți pe scenele în aer liber unde vor susține concerte live. 

La ce concerte poți merge gratuit de Revelion, în România. Cine cântă pe scenele în aer liber?

Vremea de primăvară din acest final de an îi încurajează pe români să iasă în stradă, în noaptea de Revelion 2024. Bucureștiul și orașele Arad, Brașov, Cluj-Napoca, Craiova, Iași, Sibiu și Timișoara vor avea concerte în aer liber. Iată cine sunt artiștii care vor fi pe scene în noaptea dintre ani. 

Citește și: Care sunt destinațiile preferate de români pentru Revelion. 7000 de lei pentru trei zile de cazare

Revelion 2024 în București - Reverie de iarnă

Primăria Sectorului 3 organizează o petrecere de Revelion din Parcul Titan pe 31 decembrie. La acest eveniment vor participa nume sonore din industria muzicală. Smiley, Irina Rimes, Holograf, Bitză, Cobzality, Alexia și Sasha Lopez vor urca pe scenă și vor bucura spectatorii cu cele mai îndrăgite piese.

 Revelion 2024 în Arad

Orașul Arad va găzdui tradiționalul spectacol dedicat trecerii dintre ani pe platoul din fața Primăriei. Pe scenă vor urca Cargo, Dragoș Moldovan, trupa Progresiv A și Springtime Band.

Citește și: Revelion de 3* și relaxare în Poiana Brașov, la 10.000 €? În Thailanda, la 5*, e de 5 ori mai ieftin

 Revelion 2024 în Brașov

Piața Sfatului din Brașov găzduiește o dublă petrecere de Revelion. Pe 30 și 31 decembrie, participanții vor asculta muzică de la Partydul Kiss FM, Cosmin Soare, Lexu, ROA, DJ Dark, MC Marian Maican și Paul Groove.

Citește și: Vacanța de Revelion: 56% dintre români spun că prețurile sunt exagerate, 40% nu își pot face planuri

 Revelion 2024 în Cluj-Napoca

În Piața Unirii din Cluj-Napoca a fost pregătită o petrecere cu artificii, concerte și șampanie. Programul ultimei zile a anului 2023 va fi deschis de Ad Libitum Voices care urcă pe scena din Piața Unirii la ora 22:00, urmată de trupa Compact la ora 23:00.

Tot în Piața Unirii va avea loc un impresionant spectacol de artificii la ora 00:00, care va marca trecerea în Noul An. Concertele continuă cu trupa Royal Avenue de la 00:10.

 Revelion 2024 în Craiova

Trecerea în noul an va fi celebrată la Craiova printr-un show incendiar, ce se va desfășura pe Strada A.I. Cuza, Zona Universitate. Pe scenă vor urca MIRA, Raluka x Balkanic, DJ Emil Safta, The Southern Coackroachers și MC Cringureanu Tom. 

Jocuri de artificii Foto: Freepik.com - rol ilustrativ

Revelion 2024 în Iași

Primăria Municipiului Iași va organiza în noaptea dintre ani o petrecere de Revelion ce va avea loc în Piața Palatului Culturii. Andra Botez, DJ Line, JO și JUNO vor susține concerte începând cu ora 21:00.

 Revelion 2024 în Sibiu

Trecerea dintre ani va fi celebrată la Sibiu printr-un adevărat spectacol organizat în Piața Mare. Pe scenă vor urca Lupii lui Calancea și Surorile Osoianu, împreună cu o orchestră folclorică. Artiștii au conceput un show cu muzică și lumini ce va dura aproximativ 2 ore. De warm-up se va ocupa DJ Funky Drop, care își va începe set-ul o oră mai devreme.

Citește și: Revelion 2024, la Sibiu, cu până la 9.000 de lei pentru 3 nopți, sau 8 zile la 5 stele în Egipt?

 Revelion 2024 în Timișoara

Pe 31 decembrie, timișorenii sunt așteptați în Piața Victoriei la o petrecere de Revelion de neratat, unde vor interpreta The Motans, Pragu' de Sus, Dincolo de Ziduri, Phaser, Blazzaj, TM Groove, Versus, Monokrom, scrie infomusic.ro.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te