Investiție de peste 500.000 de euro pentru un salon post operator ultra-modern la Spitalul Floreasca

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 30.03.2022 - 15:25
Spitalul Clinic de Urgență Floreasca dispune, din această lună, de un nou salon post operator ultra modern, realizat cu o investiție de peste 500.000 de euro Foto: NWR
Mădălin Mihailovici, Director General Apa Nova București Foto: NWR

Spitalul Clinic de Urgență Floreasca dispune, din această lună, de un nou salon post operator ultra modern, complet utilat cu aparate medicale de ultimă generație, ca urmare a unei implicări financiare de peste 500.000 euro din partea Apa Nova București.

SHARE

Noul salon post operator al unității medicale dispune de 6 paturi ATI digitalizate, cu posibilitate de extindere la 8. Acesta a fost recondiționat de Apa Nova București în totalitate și dotat cu echipamente medicale de ultimă generație pentru pacienții aflați în recuperare după intervenții chirurgicale complexe. Aici, zilnic, sunt preluați pacienți, mulți dintre ei reprezentând urgențe majore.

Citește și: România putea avea avioane Eurofighter Typhoon de acum 10 ani. Acum vin să ne apere alții cu ele

„Criza extinsă pe care o traversăm a subliniat necesitatea sistemului sanitar de a face față numeroaselor cazuri de urgențe și a subliniat încă o dată nevoile infrastructurii medicale, iar Spitalul Clinic de Urgență Floreasca, acționând permanent în prima linie, resimțea această nevoie mai mult ca oricând.

Citește și: Putin se lăuda că poate ocupa șase capitale europene, inclusiv Bucureștiul, în două zile

Apa Nova București, furnizorul de apă potabilă și servicii de canalizare din București, s-a implicat mereu în susținerea comunităților în care activează și, în contextul pandemic actual, am considerat necesară implicarea noastră ca furnizor de servicii esențiale prin dezvoltarea unui proiect medical important pentru bucureșteni și nu numai. Recunoaștem, astfel, efortul deosebit depus de cadrele medicale în tot acest timp, le suntem recunoscători pentru dedicare și efort și, încercăm, prin acest demers, să arătăm încă o dată că susținem eroii contemporani – medicii. Totodată, îi asigurăm că le vom fi alături ori de câte ori va fi nevoie”, a declarat Mădălin Mihailovici, Director General Apa Nova București.  

Mădălin Mihailovici, Director General Apa Nova București Foto: NWR

Echipamentele de ultimă generație îmbunătățesc semnificativ calitatea asistenței medicale, cresc nivelul de performanță tehnică al unității medicale, oferind posibilități optime de monitorizare, tratament și recuperare.

Citește și: Cum a plătit interlopul Oiță un asasin ca să-i ucidă partenerul ce nu voia să investească în cocaină

„Spitalul Clinic de Urgență Floreasca are, începând din această lună, cel mai performant salon post operator din țară, destinat pacienților aflați în recuperare după intervenții chirurgicale complexe. Prin suportul și implicarea totală în acest proiect din partea Apa Nova București, s-au realizat lucrări de recondiționare integrală, extindere și modernizare a spațiului alocat recuperării pacienților. Totodată, acesta a fost și echipat și utilat tehnic la cele mai moderne standarde în domeniu. Astfel, pacienții vor dispune de tot confortul medical și uman necesar, iar perioada de recuperare a acestora este mult îmbunătățită”, a menționat dr. George Jinescu, Coordonatorul medical al proiectului din cadrul Spitalului Clinic de Urgență Floreasca.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te