Interlopul Robert Nica, la poliție după ce și-a bătut socrul. Liderul Clanului Sportivilor, reținut

DE Vlad Alexandru | Actualizat: 14.08.2023 - 16:50

Interlopul Robert Nica, liderul Clanului Sportivilor a fost reținut de polițiștii din Capitală. El este acuzat că și-a agresat socrul și o femeie. Apoi i-a amenințat pe cei doi pentru a-și schimba declarațiile la poliție.

SHARE

Interlopul Robert Nica, șeful Clanului Sportivilor este din nou în atenția poliției după ce și-a bătut socrul și cumnata. El a fost reținut și urmează să fie dus în fața judecătorului cu propunere de arestare preventivă. 

Scandalul a avut loc sâmbătă, la locuința socrului interlopului. 

Interlopul Robert Nica, la poliție după ce și-a agresat socrul. Liderul Clanului Sportivilor reținut

Potrivit unor surse judiciare, bărbatul agresat este socrul lui Robert Nica (liderul Clanului Sportivilor). Robert Nica a mers acasă la socrul lui, unde a amenințat-o și a lovit-o și pe concubina cumnatului său. Acesta urmează să fie prezentat la Judecătoria Sectorului 4 cu propunere de arestare preventivă.

Polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, Secția 26, au reținut luni un bărbat în vârstă de 44 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de violență în familie, amenințare, lovire sau alte violențe și influențarea declarațiilor.

„În fapt, la data de 12 august 2023, în jurul orei 22:50, polițiști din cadrul Secției 26 au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat ar fi agresat fizic un alt bărbat și o femeie, în timp ce se aflau la o adresă din Sectorul 4.

În urma verificărilor efectuate de către polițiștii care s-au deplasat la fața locului, s-a stabilit faptul că un bărbat ar fi fost lovit de către ginerele său, în timp ce se aflau pe scara blocului și, ulterior, în parcare.

Citește și: Interlopul Tyson către Robert Nica și Joe: Eu sunt șmecherul vostru. Nica, ești un măscărici

De asemenea, în timpul altercației, o femeie ar fi încercat să-i oprească, moment în care și aceasta ar fi fost agresată fizic de același bărbat, ulterior, persoana în cauză părăsind zona”, potrivit unui comunicat de presă.

Conform anchetatorilor, bărbatul a continuat să transmită, printr-o aplicație de chat, mesaje de amenințare celor două persoane, precum și mesaje prin intermediul cărora încerca să le influențeze declarațiile.

„Din cercetări, polițiștii au identificat bănuitul, iar în urma punerii în aplicare a unui mandat de aducere, persoana în cauză a fost condusă la audieri. Față de bărbat a fost dispusă măsura reținerii pentru o perioadă de 24 ore, urmând a fi prezentat magistraților cu propunere legală.

Citește și: VIDEO Robert Nica, din clanul Sportivilor, într-un clip de trapanele cu Alex Velea, Ranny și NIKA

Polițiștii au procedat și la întocmirea Formularului de Evaluare a Riscului și, întrucât s-a constatat existența unui risc iminent, față de bărbat a fost emis un ordin de protecție provizoriu, pe o perioadă de 5 zile”, se menționează în finalul comunicatului.

Cine este Robert Nica

Robert Nica a fost unul dintre fondatorii clanului „Sportivilor“ din cartierul bucureștean Berceni. El a fost reținut după ce a spart un baraj al Poliției Rutiere și, încercând să scape, a comis un accident.

Citește și: Interlopul Robert Nica, reținut după ce a îndoit mașinile polițiștilor și a rănit un bărbat

În 2006, mai mulți membri ai clanurilor „Sportivilor“ și „Cămătarilor“ au fost arestați într-un dosar instrumentat de DIICOT. Într-un final, Robert Nica a fost condamnat la patru ani de închisoare pentru constituire de grup infracțional organizat. Robert Nica a devenit, între timp, investitor imobiliar și spune peste tot că s-a lăsat de infracțiuni. 

Se pare că nu e tocmai așa. Robert Nica a fost reținut ieri. Surse judiciare au declarat, ieri, pentru spynews că Robert Nica a fost reținut pentru mai multe infracțiuni: conducere unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia și vătămare corporală din culpă.

Nica ar fi spart un baraj al agenților de circulație și a gonit nebunește prin Sectorul 4, a comis un accident în timpul urmării și a fost prins cu greu, pe o străduță. În momentul în care a fost capturat, în mașina lui Robert Nica a fost descoperită o cantitate apreciabilă de droguri de mare risc.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te