Interlopul Nicu Țăranu, judecat după ce a distrus mai multe păcănele. Pierduse și voia aparatele

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 04.01.2022 - 11:30
Interlopii Nicu Țăranu și Lucian Bolboceanu au fost trimiși în judecată după ce au distrus niște păcănele Foto: Facebook

Interlopul Iancu Nedelcu (66 de ani), zis Nicu Țăranu și prietenul său Lucian Bolboceanu au distrus mai multe aparate casă-l forțeze pe administratorul unei săli de jocuri să le cedeze folosința păcănelelor la care piersuseră sume importante.

SHARE

Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila i-a trimis în judecată pe Iancu Nedelcu, zis Nicu Ţăranu, în vârstă de 66 de ani, unul din veteranii lumii interlope brăilene, şi Lucian Bolboceanu, un apropiat de-al său, pentru şantaj, instigare la distrugere, distrugere în formă continuată şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Citește și: Richard, asasinul lui Emi Pian, și frații Ciprian și Grațian Pian, cât pe ce să scape din arest

“Din materialul probator administrat în cauză până la acest moment al urmăririi penale s-a reținut faptul că, în perioada 15 iunie - 17 octombrie 2020, unul dintre inculpați a exercitat acte de constrângere asupra unei persoane vătămate, administrator al unei săli de jocuri de pe raza municipiului Brăila, cu intenția calificată de a i se ceda dreptul de folosință a unor aparate de tip slot - machine.

Citește și: Polițist înregistrat cerșind șpagă, condamnat cu suspendare pentru reintegrare. Vine pensia specială

Pentru obținerea în mod injust a folosului patrimonial, acesta a fost ajutat de cel de-al doilea inculpat, care, în perioada 18 iulie - 13 octombrie 2020, a distrus în mod repetat aparatele de jocuri, în scopul determinării persoanei vătămate să cedeze constrângerii”, arată anchetatorii. 

Citește și: Cum se apără judecătoarea agresată de soțul ei care o spiona când se iubea cu grefierul la birou

Voiau ca aparatele să lucreze pentru ei

Procesul celor doi a început săptămâna trecută. Potrivit anchetatorilor, faptele au fost comise în perioada iunie-octombrie 2020 şi vizează administrarea mai multor aparate de jocuri. 

Citește și: Barbariile cămătarilor Barcsa și Frigur: Îi dă perversa când e singur săracu' pe drum

Iancu Nedelcu l-ar fi şantajat pe administratorul unei săli de jocuri ca să îi cedeze folosinţa mai multor aparate de joc, iar Lucian Bolboceanu este acuzat că a distrus mai multe aparate de joc ca să îl determine să cedeze presiunilor.

În cazul lui Lucian Bolboceanu, anchetatorii au reţinut că „a distrus, în mod repetat, aparatele de jocuri deţinute de administratorul în cauză, in scopul determinării persoanei vătămate să cedeze constrângerii.”

Iancu Nedelcu şi Lucian Bolboceanu au fost plasaţi în arest la domiciliu, măsura fiind prelungită pe 4 noiembrie.

 
 

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.